Persoonlijk

TAG: And that’s who I am


Op steeds meer blogs zie ik deze TAG voorbij komen. Op deze Tumblr pagina staan plaatjes met karaktereigenschappen, en de bedoeling van deze TAG is dat je de plaatjes uitkiest die bij jou passen. Zo leer je de persoon achter de blog weer een beetje beter kennen! Kijk mee naar welke plaatjes ik heb uitgekozen.


I’m a dreamer: Ik (dag)droom veel, over dingen die ik niet heb, nog zou willen bereiken of nog zou willen doen. Vaak onredelijke dingen, wat ik bijvoorbeeld allemaal zou doen als ik de loterij zou winnen, haha.

I don’t have regrets: Spijt is iets waar ik niet in geloof. Iedereen maakt weleens verkeerde keuzes, maar spijt hebben vind ik onzin. Op het moment dat je de keuze maakte vond je het schijnbaar de juiste beslissing, dus vind ik het onzin om daar later nog over in te zitten.

I get addicted easily: Precies zoals het plaatje zegt; ik raak snel ‘verslaafd’ aan dingen maar ook vrij snel gehecht aan mensen (alleen dan niet ‘addicted’ op een vervelende of opdringerige manier, haha.) Maar bijvoorbeeld als ik een nieuw soort eten/drinken hebt ontdekt wat ik lekker vind, eet/drink ik het héél veel. Om het vervolgens na een tijdje niet meer lekker te vinden. Ditzelfde heb ik ook met spelletjes, bepaalde spullen en bepaalde hobby’s.

I’m an open book: Hoewel ik bij ‘nieuwe’ mensen best verlegen kan zijn, ben ik hier vaak vrij snel overheen. Daarna zeg ik in principe alles wat ik vind of denk. Ik schaam me dan ook niet snel ergens voor. Niet áltijd heel handig, maar het kan ook weleens voor grappige situaties zorgen.


I’m a grammar nazi: Waarschijnlijk kunnen al mijn vrienden dit wel bevestigen; ik ben echt een grammar nazi. Voor op school is het handig, maar wanneer ik zelfs Whatsapp- of Facebookberichtjes ga corrigeren op taalfouten kan ik me voorstellen dat het vervelend wordt. Maar ik krijg gewoon de kriebels van taalfouten (vooral -dt fouten!) en kan het gewoon niet laten!

I’m bad with money: Het maakt niet uit hoeveel geld ik per maand binnenkrijg, nog ver voor het einde van de maand ben ik alweer blut. Momenteel heb ik naast studiefinanciering geen inkomsten, maar vorig jaar werkte ik (omdat ik toen niet op school zat) en ook toen had ik áltijd geld te kort…

I love making lists: Ik ben een echte chaoot (hier kom ik zometeen op terug). Ik plan van alles, wil van alles, moet van alles en dan volg ik het niet meer. Dus maak ik letterlijk overal lijstjes van. Chaotisch dat ik ben doe ik dit niet netjes in een boekje, maar op losse briefjes die overal op mijn bureau verspreid liggen.

I’m constantly craving junkfood: Mijn eetpatroon is heel ernstig eigenlijk. Ik wil hier niet teveel over kwijt omdat ik niet het slechte voorbeeld wil geven, maar ik heb mezelf op de een of andere manier aangeleerd om alleen dingen te eten die ik lekker vind en wanneer ik daar zin in heb. Omdat ik bijna nooit honger heb eet ik weinig, en de dingen die ik eet zijn negen van de tien keer erg ongezond.


I’m extremely ambitious for someone so lazy: Zoals ik eerder al vertelde; ik ben een dagdromer en heb heel veel goede, wilde en ambitieuze plannen. Helaas ben ik ook érg lui, haha.

I hate homework: Dit sluit goed aan op het vorige plaatje. Als ik op school opdrachten krijg die ik thuis moet doen, denk ik; “Als ik thuis ben ga ik er meteen aan beginnen!”. Maar als ik thuis kom, wil ik eerst even chillen. Dat chillen duurt vaak iets te lang, waardoor ik weer moet avondeten. Dan heb ik nog maar een uurtje voordat GTST komt, dus dat red ik niet meer. En na GTST ben ik te moe om eraan te beginnen haha. Uitstelgedrag en luiheid zijn mijn vijanden.

I love baths: Misschien dat dit ook wel met luiheid te maken heeft, maar ik vind in bad liggen zoveel chiller dan douchen (want dan moet je stáán, haha.) Ik ga dan ook bijna altijd in bad inplaats van onder de douche. Gewoon even lekker een half uurtje ontspannen.

I’m disorganized: Ik noemde het geloof ik al, maar ik ben echt een chaoot! Mijn bureau is bijvoorbeeld een rommeltje, maar dat vind ik juist fijn… In mijn hoofd is het ook een chaos en bovendien raak ik snel afgeleid, waardoor ik vaak met tien dingen tegelijk bezig ben.


I’m a night owl: Als dat tenminste de vertaling is die ik bedoelde; een nachtmens dat ben ik zeker. In het weekend lig ik pas na vieren in bed. Door de weeks probeer ik rond half één te gaan slapen, maar al zou ik rond die tijd in bed gaan liggen, dan ben ik nog minstens een uur met mijn mobiel bezig. Mijn ritme is een beetje verstoord, ik kan gewoon niet eerder slapen en ik kan al helemáál niet vroeg opstaan (In het weekend zet ik een wekker rond 2 uur ’s middags omdat ik anders serieus pas ’s avonds wakker wordt…). Verder ben ik overdag gewoon een zombie en begin ik ’s avonds wat op te leven waardoor ik me beter kan concentreren.

I party way too much: Wellicht begon hiermee mijn verstoorde ritme; feesten! Al ga ik nu niet meer zo vaak uit als plusminus twee jaar geleden (toen ging ik twee à drie keer per week) ik moet minstens één avond per week uitgaan. Of dat op donderdag, vrijdag of zaterdag is maakt me niet zoveel uit. Ik heb voor deze zomer nog geen vakantie geboekt, maar ik verheug me nu al op een feestvakantie!

I peoplewatch: Leuk woord, haha. Maar naast echt uitgaan in een kroeg of club, zit ik ook graag op terras. Soms gewoon met mijn ouders (op hun kosten, ghehe) soms met wat vrienden. Ik vind het dan heerlijk om van achter mijn zonnebril mensen te kijken.

I enjoy little things: Hoewel ik me ook juist druk kan maken over vervelende kleine (onzinnige) dingen, zijn het vaak  ook kleine dingen die mijn dag weer goed maken. Een lief complimentje, een leuk Whatsappje, een zonnige dag, of gewoon een dag zonder zorgen of problemen.

Herkennen jullie jezelf in de plaatjes die ik heb uitgekozen? 
En mocht je deze TAG ook gedaan hebben of gaan doen, laat het even weten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Bo 21 mei 2013 at 17:51

  Dit blijft een leuke tag!

 • Reply Tessa 16 mei 2013 at 16:03

  Leuk om van die kleine persoonlijke feitjes te leren kennen!

 • Reply Glossiequeen 15 mei 2013 at 13:57

  Hele leuke tag!

 • Reply Mariska 15 mei 2013 at 10:15

  In de meeste herken ik mij wel :)

 • Reply Bianca 14 mei 2013 at 21:08

  leuke tag om te lezen!

 • Reply Estrella 14 mei 2013 at 12:08

  Leuk om jouw versie te lezen. Ik heb deze tag afgelopen week gedaan en verschillende dingen die jij hebt gekozen, heb ik ook in mijn lijstje staan.

 • Reply Shelley 14 mei 2013 at 11:52

  Oeeh, i love deze tag ! Ik heb hem zelf ook op m’n blog maar wat leuk dat je er ook “uitleg” bij geeft ! Was ik maar een grammar nazi, ik ben namelijk zoooo slecht in grammatica.

 • Reply Miss Sentinelli 14 mei 2013 at 07:20

  Leuke tag! Ik herken mezelf zeker wel in een aantal dingen :). Ik wil deze tag ook nog een keer doen :).

 • Leave a Reply