Persoonlijk

Tag – Let’s get personal


Deze Tag zag ik de laatste tijd een aantal keren voorbij komen op andere blogs, en het leek me leuk om ook weer eens een Tag te doen. Deze keer is het ‘Let’s get personal’ waarbij jullie me weer een beetje beter leren kennen!

Geboortejaar: 1993
Geboorteplaats: Nuenen, dat is een dorpje vlak bij Eindhoven
Lengte: 1.55, heel klein dus!

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd? Dit artikel schreef ik op zaterdag en ik was uit geweest, dus stiekem werd ik ’s middags pas wakker en ik dacht; Weekend!
Waar ben je op dit moment? Op mijn kamer. Het is nu bijna half 1 ’s nachts. Normaal gesproken ga ik op zaterdagavond ook uit, maar er waren niet veel vrienden die mee wilden/konden dus ben ik maar thuis gebleven. Ik heb eigenlijk de hele avond tv gekeken en nu zit ik lekker achter de computer.
Beschrijf jezelf kort maar krachtig: Ha, dit heb ik laatst ook al voor een schoolopdracht moeten doen. Klein, prettig gestoord, een tikkeltje onzeker maar wel een doorzetter. Als ik iets wil, dan zal ik het voor elkaar krijgen ook! Niet altijd de juiste instelling, want als iets echt niet wil lukken maakt het me weer chagerijnig, haha.

Crush growing up: Oftewel, op wie was ik vroeger verliefd? Ik denk op Leonardo Dicaprio. Hij is slecht opgedroogd, maar 16 jaar geleden in Titanic vond ik hem echt cute. Dat was dan ook mijn lievelingsfilm, en nog steeds trouwens!
Wat zou je op dit moment graag willen? Duidelijkheid.
Wat is je doel in het leven? Gelukkig worden. Maar ik kijk niet zo naar de toekomst, ik leef en geniet van dag tot dag.
Waar ben je bang voor? De tandarts en (vliegende) insecten.
Heb je je rijbewijs? Ja, ik heb nu ongeveer een half jaar mijn rijbewijs. Ik heb er wel beschamend lang over gedaan om hem te halen, ik heb ongeveer 70 lessen gehad geloof ik. Ik heb zelf geen auto, maar ik mag weleens de auto van mijn moeder lenen. Al rijd ik bijna nooit, omdat ik gratis OV heb, en als ik uitga of naar vrienden toe ga pak ik meestal de fiets.
Nagellak of lippenstift? Nagellak! Ik heb dan wel een hele collectie lippenstift, maar dat draag ik niet vaak omdat ik dat irritant vind. Maar zonder nagellak zul je me niet snel zien.
Wat is je favoriete seizoen? De zomer! Ik heb een hekel aan regen, sneeuw en kou. Doe mij maar gewoon lekker 30 graden.
Wil je ooit gaan trouwen? Jazeker, al is het alleen maar om de mooie jurk, haha.
Ben je een healthy freak? Mijn vrienden zouden zich dood lachen als ze deze vraag zien. Want nee, ik ben absoluut geen healthy freak, ik leef eerder zwaar ongezond. Ik eet veel te weinig, niet om af te vallen maar omdat ik snel vol zit, en de dingen die ik eet zijn vaak nog ongezond ook (denk aan chips, pizza, koekjes…) Erg slecht, ik weet het, maar zolang ik niet ziek of dik word maak ik me er niet druk om.
Wat voor kleur haar en lengte heb je? Van mezelf heb ik donkerblond haar, maar momenteel is het lichtblond geverfd. Qua kleur ben ik er nu tevreden mee, qua lengte niet. Afgelopen zomer liet ik een boblijn knippen, maar ik wil mijn haar weer lang hebben. Nu is het echt zo’n rare tussenlengte, vooral de achterkant vind ik lelijk haha.
Welk kleding of make-up item wil je op dit moment heel graag? Oke, het is geen kleding of make-up maar wel beauty gerelateerd; Je kon het uit de vorige vraag al opmaken, maar ik zou heel graag extensions willen. Ik heb er alleen momenteel het geld niet voor.
Heb je tattoos? Nee, maar ik wil er wel ooit een! Een kleintje, dat wel. Het liefst onder mijn nek, ter hoogte van mijn schouderbladen zeg maar. Ik ben er alleen nog niet helemaal over uit wat precies.

Heb je piercings? Ja, een aantal. Ik heb een navelpiercing, een helix (boven in je oor) en een microdermal op mijn pols. Ook heb ik een neuspiercing gehad. Geloof me, neem je één piercing, dan wil je er meer!
Draag je een bril? Nee, vroeger wel gehad maar die zette ik nooit op. Geen idee of ik nu slechte ogen heb eigenlijk, maar het was ook maar een bril met weinig sterkte.
Wat is jouw perfecte pizza? Dat ligt eraan. Van de supermarkt zijn hawaii, salami of pizza speciale mijn favoriet. Van de pizzeria vind ik pizza Lisa het lekkerst, dat is met ham, salami, uien en pittige tomatensaus.
Favoriete eten en drinken? Mijn favoriete eten is pasta, pizza en Doritos. Mijn favoriete drinken is ranja, en als ik uitga rode wodka redbull. En laatst ontdekte ik iets nieuws, een cocktail in de smaak Strawberry Cheesecake. Goddelijk!
Wat is je favoriete parfum? Ik heb drie favorieten: De parfum van Lady Gaga, Beyonce Heat, en Flora van Gucci.
Wat is het laatste wat je kocht? Zwarte pumps met studs.
Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? Slapen!

Favoriete ijsje? Ben & Jerry’s Strawberry Cheesecake, of Italiaans ijs van de ijssalon.
Ben jij een hevige slaper of sta je altijd vroeg op? Laten we het erop houden dat ik een hevige slaper ben. Als ik geen wekker zet slaap ik makkelijk tot 3 uur ’s middags, echt te erg. Daarom zet ik meestal in het weekend ook gewoon een wekker rond 1 uur ’s middags, voor de zekerheid haha.
Met hoeveel kussens slaap jij? In principe met één, maar op mijn bed liggen ook nog twee kleine kussentjes.
Ben jij een ochtend- of avondmens? Eerder een nachtmens denk ik.
Ben jij geordend of rommelig? Absoluut rommelig! Als al mijn rotzooi verspreid ligt over mijn bureau vind ik dat nou eenmaal overzichtelijker, haha.
Wat wil je op dit moment graag zien? Ik snap de vraag niet helemaal, maar als ze bedoelen wat ik op dit moment graag zou willen, is dat een leuke baan vinden. Ik ben een arme student en ik heb echt werk nodig, maar er is nu eenmaal niet zoveel te vinden op het moment. De enige plekken in mijn buurt waar ze weleens mensen zoeken zijn supermarkten of winkels als de Action, maar daar vinden ze me te oud.
Wat verwacht je in tien jaar te hebben bereikt? Dan ben ik al een tijdje klaar met mijn opleiding, hoop ik een leuke baan en een leuke man te hebben. Misschien zelfs wel wat kinderen en een chihuahua die ik Little Monster noem. Haha keep dreaming!
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? Ik denk mijn benen, want die zijn dun en in verhouding vrij lang. Dit accentueer ik door bijna altijd hoge hakken te dragen. Ook ben ik blij dat mijn buikje eindelijk wat platter is.
Ben je verlegen? Dat ligt eraan, bij mensen die ik niet goed ken ben ik erg verlegen, maar bij mijn vrienden ben ik juist heel druk.
Heb je een accent? Niet heel erg volgens mij, maar ik kom uit Brabant dus dat hoor je wel een beetje.
Zussen/broers, hoe oud? Ik heb een broertje van 16, Tom.
Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit? Ik doe HBO Communicatie dus door de weeks ga ik gewoon naar school. Mijn rooster is heel wisselend, de ene dag moet ik vroeg opstaan, de andere dag kan ik uitslapen. ’s Avonds kijk ik GTST en daarna ga ik bloggen, internetten of aan school werken. In het weekend ga ik uit, of doe ik leuke dingen met vrienden. Om op zondag héél lang uit te slapen!

Neem deze tag gerust over op je eigen blog, en laat dit dan even weten. Ik vind het namelijk leuk om de antwoorden van anderen te lezen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Ester 14 februari 2013 at 00:24

    Leuke antwoorden, crush van vroeger… zo herkenbaar, ik was ook héél erg in love with ‘Leo’. Leuk tag sowieso, ik heb deze een tijdje geleden ook gedaan.

  • Reply Denna 4 februari 2013 at 14:26

    Hele leuke tag, Ik vind deze echt super om te lezen.

  • Reply Maaike 4 februari 2013 at 11:36

    Super leuke tag & leuk om al jouw antwoorden te lezen :) Misschien ga ik deze tag ook wel een keer doen !

  • Leave a Reply