Persoonlijk

TAG: No make-up


Voor mijn vorige blog deed ik regelmatig tags, dat zijn vragenlijstjes die rondgaan over het internet, die alle bloggers kunnen invullen. Voor Bellamandy had ik er nog geen één gedaan, ondanks dat ik het erg leuk vind. Tijd om te doen dus! Dit is de No Make-up tag, lees snel verder om te zien hoe ik de vragen heb beantwoord.

1. Is er een make-upproduct waar je niet zonder kan?
In principe durf ik best zonder make-up over straat hoor, maar als ik moet kiezen kies ik eyeliner! Gelliner, liquid liner, dun lijntje, dik lijntje met mooie wing; het maakt me niet uit hóe, maar eyeliner kan je look echt compleet maken. Als ik haast heb ga ik meestal voor een winged eyeliner en een wat opvallendere lipkleur. Snel om te maken, en het ziet er toch leuk uit!

2. Is er een make-upproduct waar je wél zonder kan?
Het ligt aan de dag, maar foundation heb ik niet altijd nodig. Mijn huid is van zichzelf redelijk egaal. Toch vind ik het de look wel compleet maken, maar als ik weinig tijd heb sla ik dit gerust over.

3. Voel je je zelfverzekerd met make-up op?
Bij gewoon een dagelijkse look denk ik daar nooit echt over na, maar als ik mijn best heb gedaan op een mooie look kan ik er wel zelfverzekerder van worden. Ik ga liever niet naar school of naar het werk zonder make-up. Ik werk bij The Sales Unit, waar je voor goede doelen op straat donateurs moet werven, dan werkt het wel in mijn voordeel als ik er verzorgd uitzie. Maar au naturel even snel naar de supermarkt is voor mij geen probleem.

4. Welk deel van je gezicht vind je het mooist?
Veel mensen die deze vraag voor zichzelf moeten beantwoorden zeggen ‘ogen’. Maar ik vind mijn eigen ogen niet heel bijzonder, dus zeg ik mijn neus. Mijn neus is klein en er is gewoon niks mis mee.

5. Welk deel van je gezicht vind je het minst mooi?
Mijn wenkbrauwen! Het is echt een drama om ze mooi in model te krijgen, maar ik kan er gewoon niet tegen als ze niet goed zitten. Daar ben ik ’s ochtends dan ook het langst mee bezig.

6. Waar zou je nooit heen gaan zonder make-up?

Een kroeg / discotheek, of naar een date. Tijdens het uitgaan hoort het er toch een beetje bij, en bovendien kun je dan lekker experimenteren met wat extremere looks. Tijdens een date wil ik me van mijn mooiste kant laten zien, en dat is toch met make-up. Over het algemeen zeggen jongens dat ze meer van naturel meisjes houden, maar daar geef ik niks om. Ik vind het nou eenmaal leuk om veel make-up te dragen.

7. Waar zou je gerust heen gaan zonder make-up?
Helemaal make-uploos ben ik liever alleen bij kleine ‘uitstapjes’, zoals de supermarkt. Met een zeer neutrale look zoals alleen wat mascara/eyeliner kan ik overal wel heen zoals naar school, naar de stad of naar vriend(inn)en. Maar het is gewoon dat ik het leuk vind om mezelf op te maken, dus ik maak er altijd wel tijd voor.

8. Zou je liever een week zonder make-up lopen of je vriendje je make-up een hele week laten doen?
Ik vrees dat ik dan liever een  week zonder make-up over straat ga. Ik vertrouw mijn vriend niet met mijn make-up haha. Hoewel we wel nog een My Boyfriend Does My Make-up wilden gaan opnemen, maar ik denk dat het resultaat dramatisch zal zijn ;).

Jullie mogen deze tag gerust overnemen!
Liefs, Mandy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Céline 28 november 2012 at 09:11

  Wat een leuke tag. Leuke foto’s ook erbij!

 • Reply Christel&Hanna 27 november 2012 at 21:05

  mooie make-up!

  <3

  ps. doe je al mee aan onze Kenzaa give-away!

 • Leave a Reply