Persoonlijk

The Instagram Tag


Vandaag besloot ik weer eens een Tag te doen, oftewel een persoonlijke vragenlijst over een bepaald onderwerp. Deze keer gaat het over Instagram, een app die jullie waarschijnlijk allemaal wel kennen. Zelf ben ik niet zo heel fanatiek, maar ik vind de app wél erg leuk en daarom had ik er enorm veel zin in om deze Tag over te nemen! Benieuwd wat ik heb ingevuld? Lees dan snel verder!

1. Wat is je Instagram gebruikersnaam en waarom?
Op Instagram gebruik ik dezelfde naam als op Twitter en dat is mandy93x. Waarom? Ik heet Mandy, en mijn geboortejaar is 1993. De ‘x’ staat erbij omdat de naam mandy93 simpelweg al bezet was.

2. Hoeveel foto’s post je gemiddeld per dag?
Hoewel ik Instagram erg leuk vind ben ik niet eens zo heel fanatiek. Ik denk dat ik gemiddeld per week 1 foto post.

3. Wat is je lievelings Instagramfoto?
Wat een moeilijke vraag! Er staan allerlei ’s zomerse foto’s op mijn Instagram en die geven me allemaal een heerlijk vakantiegevoel. Ik denk dat ik deze het leukst vind. Hartje zomer, gezellig met mijn vrienden rondslenteren door het dorp om vervolgens in een gekke bui met blote voetjes in de speeltuin te gaan spelen. Mijn overdreven blije hoofd laat zijn dat ik genoot van het vrije gevoel en van het mooie weer.


4. Welke foto heeft de meeste likes ontvangen?
Waarom weet ik niet precies, maar de bovenstaande ‘selfie’ heeft de meeste likes gekregen. Ook kreeg ik bij deze foto een aantal ontzettend lieve comments, van mensen die ik niet eens kende. Erg leuk!

5. Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Ik had een app om effecten zoals glitters en hartjes toe te voegen. Deze app heb ik nu niet meer aangezien mijn telefoon is gestolen, en ik kan dus ook niet kijken hoe die heette. Het was wel een leuke app, maar ik geloof dat ik hem pas 1 of 2 keer heb gebruikt. Ook gebruikte ik weleens een app om collages te maken, deze heette Instaframe. Erg handig!

6. Welke celebs volg je op Instagram?
Behalve een paar bloggers/vloggers zoals Teske, Vera en Sanne volg ik geen celebs. Waarom weet ik eigenlijk niet, haha want het lijkt me best leuk. Wel volg ik veel celebs op Twitter.

7. Welke Instagramfilter gebruik je het meest?
Hier had ik werkelijk geen idee van, dus om dit te checken gebruikte ik Statigram. Volgens de statistieken is mijn meest gebruikte filter met 14,16% ‘no filter’. Niks dus, dat had ik eigenlijk niet verwacht! Daarna, met 12,39% heb ik ‘Rise’ het meest gebruikt. De filters ‘1977’, ‘Apollo’, ‘Gotham’, ‘Lomo-fi’, ‘Lily’, ‘Poprocket’, en ‘Sutro’ heb ik overigens nog nooit gebruikt. Dat zijn er aardig wat!

8. Welke hashtags gebruik je het meest?
Oei, ik was er al bang voor dat deze vraag zou komen! Ik gebruik namelijk erg veel hashtags, haha. Volgens de statistieken zijn ‘girl’ en ‘selfie’ mijn meest gebruikte hashtags. Haha, dat klinkt nogal attention-seeking. Oeps.


9. Laat je laatste Instagramfoto zien.
De bovenstaande foto is mijn laatste Instagram post. Deze postte ik ongeveer 2 weken geleden, dat is dus alweer een tijdje terug. Op de foto zie je mij en een van mijn beste vrienden tijdens een avondje stappen! Zien jullie trouwens mijn haarpunten? Ik heb hier nog helemaal niet over geblogd, maar begin dit jaar heb ik een paarse dip dye laten verven! Het was echt heel vet, maar inmiddels is het er weer bijna uit. Op deze foto is het ook niet erg goed meer te zien, maar als jullie het leuk vinden wil ik hier nog wel een artikeltje over schrijven!

10. Volg je ook dierenaccounts?
Hier kan ik kort over zijn: nee. Waarom niet? Geen idee eigenlijk.

11. Welke bedrijven volg je op Instagram?
Nee, ik volg ook geen enkel bedrijf op Instagram!

12. Heb je veel familie die op Instagram zit?
Behalve de vrouw van mijn oom heb ik geen enkel familielid op Instagram. Verder heeft geloof ik niemand uit de familie een account. En dat terwijl mijn familieleden wel allemaal meegaan met de technologie, bijna iedereen heeft Facebook en beide opa’s en oma’s zijn zelfs fanatiek iPad-gebruiker. Maar niemand heeft Instagram, helaas wink

Dat was hem weer, de Instagram tag.
Heb je zelf een blog, neem ‘m dan gerust over!

En, zijn jullie fanatieke Instagrammers?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Lysette 21 februari 2014 at 16:21

  Yes! Ik heb idd instagram! En lees je blogs heeeeeel vaak. Ben ook wel blij dat je weer lekker aan het bloggen ben. Ben fanatiek beautyblog volgster van jou, misslipgloss en beautygloss. Jaja zelfs op je 40e blijft alles wat met beauty te maken heeft geweldig! Vooral nagellak…! Daar ben ik verslaafd aan, vooral gelnagellak.
  Dikke kus

 • Reply Rosanne 19 februari 2014 at 18:39

  Wat leuk om dit te lezen:)
  liefs x

 • Reply Lizzy 18 februari 2014 at 18:47

  Wat een ontzettend leuk tag is dit! :) De foto van jou en een vriend is leuk!

 • Reply Charlotte 18 februari 2014 at 12:02

  Wat een leuke tag! <3

 • Reply Estrella 17 februari 2014 at 20:08

  Leuk om te zien, ik heb deze een tijdje geleden ook ingevuld op mijn blog.

 • Leave a Reply