Persoonlijk

Weekendje Wish Outdoor! (+centerparcs ‘drama’)


Wat vliegt de tijd. Alweer een week geleden was ik lekker aan het feesten op een tof festival, namelijk Wish Outdoor. Omdat ik daarna direct vertrok naar Centerparcs (ja ja) én veel moest werken heb ik helemaal geen tijd gehad om hierover te bloggen. Vandaag geef ik jullie alsnog een kijkje in mijn party-weekend op Wish!

Vorig weekend gingen ik en zes vrienden dus naar Wish Outdoor. We gingen zowel de zaterdag als de zondag, want in prijs scheelde het haast niets of je nu één of twee dagen zou gaan. Wish heeft maar liefst zeven podia in verschillende muziekgenres: van hardstyle tot Nederlandstalig. Op zaterdag stond de main stage vooral in het teken van house, en op zondag kwamen er live artiesten optreden zoals Nielson en Gers Pardoel. Omdat ik bijna elke muziekstijl kan waarderen, heb ik me op beide dagen prima vermaakt!

Zaterdag


Dit was mijn party look voor het weekend. Ondanks dat ze slecht weer hadden voorspeld wilde ik toch mijn korte tuinbroek aan, omdat ik die eigenlijk speciaal voor Wish had gekocht. Eén van mijn vrienden noemde me hipster en tja, dat is eigenlijk precies wat ik wilde bereiken, haha. Heel anders dan wat ik normaal draag, maar op festivals voel ik me helemaal thuis in zo’n outfit!

02
Voor vertrek even op de foto met mijn lieve vriendje.


Op naar het festivalterrein. Wij kwamen pas laat in de middag aan en het was al aardig bewolkt. De uitstraling van zo’n festival vind ik overigens heerlijk: een soort kermis voor volwassenen. Al ben ik ook helemaal gek op ‘normale’ kermissen!


Mijn arm vol armbandjes werd compleet door het Wish bandje. Festivalbandjes vind ik tof, momenteel (een week later) heb ik ‘m nog steeds om. Die van vorig jaar heb ik zelfs ook nog bewaard!


De main stage zag er weer ontzettend tof uit!


Foto’tje met Lilly!


Als anti-voetbal-fan was dit voor mij de grootste hel die je op een festival kan hebben: ‘verplicht’ voetbal kijken in de regen. Voor de leuke sfeer? Meh. Ik heb liever een feestje dat áltijd een goede sfeer heeft en niet iets dat afhankelijk is van 11 Nederlanders die we toch niet persoonlijk kennen. Sorry guys, maar ik heb er dus echt helemaal niks mee! Dat het zo lang duurde (verlengingen van hier tot Tokio) en het regende maakte het voor mij niet echt beter, haha.


Gelukkig ging het feestje gewoon weer verder toen de wedstrijd klaar was! De main stage had een prachtige lichtshow!


En… Vuurwerk! Ik ben helemaal gek op vuurwerk! ’t Is alleen wel moeilijk vast te leggen op de foto. In het echt was het zo veel mooier! Een waardige afsluiting van de dag en we gingen dan ook voldaan ons bedje in. Even bijslapen om de volgende dag weer verder te feesten!

Zondag


Zondagmiddag! Het verschil in publiek was duidelijk te zien. De zaterdag was echt bedoeld voor jongeren en je moest dan ook minimaal 18 jaar zijn. Op de zondag was iedereen welkom en zag je veel gezinnen met kinderen, oudere mensen en niet te vergeten de die-hard fans van de artiesten die kwamen optreden. Waar op de zaterdag iedereen een beetje verspreid over het veld stond, wilde op zondag veel mensen juist zo dicht mogelijk bij hun favoriete artiest staan. Wij zelf kwamen niet echt voor een bepaalde artiest en hadden op een afstandje een prima overzicht over het publiek. De diversiteit van de mensen vind ik altijd leuk om te zien!


De eerste artiest die we zagen (we kwamen wederom pas in de middag op het festivalterrein aan) was Nielson. Hij was live erg goed!


Daarna haalden we een een ongezonde lunch (pizza!) en toen was het tijd voor Gers Pardoel. Al meerdere keren heb ik hem live gezien en ik vind het zo’n leuke kerel! Hij is heel leuk tegen zijn publiek en is een echte sfeermaker!

13
Blij meisje met een ijsje.


De blijheid sloeg een beetje om toen het begon te regenen. Maar mijn vest bleek een prima paraplu.


Totdat het écht heel hard begon te regenen. We besloten van het veld af te gaan en een tent in te vluchten waar Special D kwam optreden. Alleen was het echt enórm druk in de partytent en de regen stroomde naar beneden.


Een panoramafoto maken bleek makkelijker gezegd dan gedaan, maar hier is een impressie van de drukte in de tent. We werden helemaal platgedrukt en door de regen konden we geen kant op.


Door de regen besloten we, eerder dan gepland, naar huis te gaan. Al vond ik het ergens wel grappig om helemaal doorweekt over een modderig festivalterrein te lopen. Op deze foto is goed te zien hoe ‘erg’ het was. Een half uur hiervoor stond dit hele grasveld nog vol met mensen, nu was iedereen naar de overdekte podia gevlucht. Een sombere, maar mooie foto om Wish 2014 mee af te sluiten!

Centerparcs

Eenmaal thuis ben ik gelijk mijn koffer gaan pakken, want de volgende dag ging ik voor een midweek naar Centerparcs.
cp
Ook daar hebben we het een en ander meegemaakt: een enorme regenbui zorgde ervoor dat er maar liefst 40 centimeter water de Market Dome (overdekt gedeelte met terrasjes, winkeltjes, en restaurants) instroomde. De activiteiten werden stilgelegd en het terras werd geëvacueerd. We zijn weer naar onze bungalow gewandeld (ik op blote voeten door de modder, om mijn mooie schoentjes te besparen) met het idee daar lekker op te warmen. Wat bleek? Ook onze bungalow stond blank! Aangezien we allemaal laptops of tablets bij ons hadden (die we vaak op de grond legden) was dat even schrikken. Gelukkig waren deze allemaal nog in tact, maar ons huisje was één groot zwembad. Midden in de nacht kwam er zelfs nog een loodgieter om het lekkende dak te repareren en een schoonmaakploeg om alles zo goed als mogelijk droog te dweilen. Overigens erg goede service van Centerparcs! Maar wat een avontuurtje!

Zowel op Wish als in Centerparcs hebben we dus ‘last’ gehad van de regen. Hopelijk gebeurt dat niet in Griekenland waar ik over een paar weken heen ga!

Ben jij ooit op Wish of een ander festival geweest? En hoe besteedt jij je zomervakantie verder? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Han 17 juli 2014 at 23:51

  Wat vervelend die regen en lekkages! Maar tussen de buien door heb je het hopelijk een beetje naar je zin gehad? Je zag er erg leuk uit met de bloemetjes in je haar!

 • Reply Mariska 15 juli 2014 at 21:33

  Dat lijkt me toch wel ff schrikken als je dan terug komt in het huisje!

 • Reply Natasja 15 juli 2014 at 21:30

  Wat ziet dat podium er ontzettend gaaf uit!

 • Reply Julie 15 juli 2014 at 16:30

  Wauw, wat heb jij veel meegemaakt!
  Die foto van jou en je vriendje is echt super schattig! :-)

 • Reply Manon 14 juli 2014 at 17:27

  Jammer van de regen ! Leuk verslag

 • Reply Manon 14 juli 2014 at 14:44

  Leuk verslag, wel erg joh, die regen!

 • Reply Cherel 14 juli 2014 at 10:19

  Leuke foto’s! En je outfit vind ik ook erg leuk, vooral het bloemkransje. Super cute!

 • Leave a Reply