Reizen

Ciao ragazze! Op naar Italië

Bologna
Lieve mensen, op het moment dat jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk al op het vliegveld. Ik vertrek vandaag namelijk voor een paar daagjes naar Italië! Waarom en wat ik ga doen zal ik vandaag even vertellen.

Afijn, naar Italië dus. In een artikel dat ik een hele tijd geleden plaatste, schreef ik al dat Italië mij enorm trekt en dat ik veel van dat land wil zien. Ik hou van Italië, ben gek op de taal, de mensen, het eten, en 90% van mijn iPod playlist bestaat uit Italiaanse muziek. Toch ben ik er pas één keer geweest. Toen verbleef ik in Rimini, en bezocht ik San Marino en Venetië.

Dit keer wordt mijn verblijfplaats Bologna. Eén van mijn beste vriendinnen woont daar nu een paar maanden voor haar studie. We (twee vrienden en ik) hebben haar natuurlijk heel erg gemist en is dan ook de hoofdreden dat we daarheen gaan! Ik heb al het één en ander opgezocht en Bologna moet echt een prachtige en leuke stad zijn. En de bolognese saus komt daar natuurlijk vandaan wink

Ook gaan we een dagje naar Milaan omdat een andere vriend van ons daar nu studeert. Milaan is natuurlijk één van de bekendste modesteden van Europa, dus dat vind ik hartstikke leuk!

Wat we verder allemaal gaan doen weet ik nog niet, maar ik heb er in elk geval heel veel zin in. Kan ik mijn Italiaans ook weer een beetje bijspijkeren. En natuurlijk ga ik heel veel pasta en pizza eten. Wel zie ik nogal op tegen de vliegreis (ik heb heel erge vliegangst, tot huilen aan toe…) maar dat moet maar even. Ik krijg er natuurlijk een paar leuke dagen voor terug!

Op mijn blog en social media zal het de komende dagen dus wat rustiger worden. Dinsdag kom ik weer thuis dus dan is alles weer als vanouds. En natuurlijk komt er een reisverslagje!

Ciao amici, a presto!

Bron foto

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Naomi in Wonderland 18 mei 2015 at 19:16

  Ohhh genieten! Klinkt alvast super fijn :)

 • Reply Han 18 mei 2015 at 12:48

  Een heel leuk verblijf in Italië!
  Groetjes oma.

 • Reply Tedje 17 mei 2015 at 13:13

  Heerlijk, geniet ervan!

 • Reply Claudia 16 mei 2015 at 15:36

  Ooh wat lekker. En die foto, wauw <3 heel veel plezier!

 • Reply Bettie 16 mei 2015 at 10:52

  Leuk! Heel veel plezier daar

 • Reply Mariëlle 16 mei 2015 at 09:14

  Heerlijk hoor, veel plezier :)

 • Leave a Reply