Even wegdromen: de mooiste foto’s van Curaçao

Van april tot en met september liep ik stage op Curaçao. In de eerste maanden hield ik jullie nog trouw op de hoogte van mijn avonturen, daarna is het er een beetje bij in geschoten. Nu ben ik alweer een tijdje terug, ik wil alsnog een aantal jaloersmakende foto’s met jullie delen!

Zeker de laatste drie weken van mijn avontuur – ik liep toen geen stage meer en had dus vrij! – heb ik zo veel leuke dingen gedaan. Zo heb ik zo’n beetje alle stranden bezocht, ben ik naar de struisvogel farm geweest, ging ik (bijna) elke avond uit, en heb ik een aantal keren tussen de schildpadden gesnorkeld. De leuke, gezellige foto’s hiervan komen later aan bod: ik ga binnenkort namelijk een uitgebreid artikel in elkaar zetten met de allerleukste bezienswaardigheden, feestjes, en strandjes van het eiland. En dat wordt natuurlijk ondersteund met leuke kiekjes wink Voor nu wilde ik graag vooral de mooie sfeervolle foto’s laten zien. Foto’s van willekeurige plekken, waar verder geen uitleg bij nodig is. Het enige dat jij hoeft te doen is even wegdromen!

curacao10

curacao11

Ik weet dat het koud en winterig (nee, dat is geen woord) is momenteel. Hopelijk krijgen jullie door deze foto’s toch een beetje een zomergevoel!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *