Reizen

Leuke Instagram accounts – Travel

TravelHeader
Het is weer tijd voor een nieuwe editie van mijn favoriete Instagram accounts! Omdat het nu voor de meeste mensen vakantie is, en veel mensen op vakantie zullen zijn (of nog gaan!) is de categorie deze keer: Travel! Met de mooiste plaatjes van over de hele wereld!

Travel01@Juliahengel
Dit account is van Julia uit San Francisco. Ze reist veel, en is momenteel in Europa te vinden. Daarnaast is ze ook echt een fashion meisje. Dat levert prachtige, Tumblr achtige plaatjes op. Ze heeft ook een blog op www.galmeetsglam.com

Travel02@Travellab.nl
Wanneer je een beetje thuis bent in de blogwereld, heb je vast weleens gehoord van Serena Verbon van Beautylab. Samen met haar zusjes Tara en Larissa hebben ze ook een reisblog, Travellab.nl. Dit Instagram account hoort daarbij, en hier vind je alle mooie kiekjes die de dames maken tijdens hun reizen. Hun laatst tripje ging naar Mykonos in Griekenland.

Travel03
@Youngadventuress
Liz Carlson is een Amerikaanse die in Nieuw Zeeland woont. Nieuw Zeeland is op zich al prachtig en fotogeniek, maar ze reist ook naar veel andere plekken. Op haar pagina vind je vooral foto’s van prachtige, gevarieerde landschappen. Het zou zo in een reismagazine kunnen! Ze houdt ook een blog bij over haar avonturen op www.youngadventuress.com

Travel04
@Apairandaspare
Geneva Vanderzeil houdt zich, zoals ze zelf zegt, altijd bezig met dingen creëren en mooie plekken bezoeken. Ze heeft een fashion- / lifestyle blog op www.apairandasparediy.com. Haar Instagram account lijkt in eerste instantie een typische fashion pagina, maar als je beter kijkt zie je dat haar foto’s over de hele wereld worden gemaakt. Het is geen standaard reis-account en dat maakt het juist zo’n leuke afwisseling!

Travel05
@Alexstrohl
Alex Strohl is een professionele fotograaf. Zijn foto’s hebben een magische, bijna surrealistische uitstraling. Heel erg mooi om naar te kijken en het geeft me echt zo’n National Geographic gevoel. Als ik het goed begrijp uit zijn biografie, maakt hij al zijn foto’s niet met een luxe camera maar gewoon met zijn mobiel… Wauw!

Travel06
@Brahmino
Simone Bramante is fotograaf en creative director. Dat hij creatief is komt zeker terug in zijn foto’s. Het zijn landschapfoto’s, maar dan nét wat anders! Zo is er bijna altijd een model (of hij zelf) in de foto’s verwerkt. Heel mooi en bijzonder!

Travel07
@Thedoorsofnewyork
Dit is geen typisch reis account met plaatjes van over de hele wereld, maar ik kón deze niet achterwege laten. De bedenker van dit account woont in New York en raakte geïnspireerd door de architectuur, en met name door de deuren. Je vindt hier dus plaatjes van, jawel, deuren! Leuk en creatief bedacht, en grappig om te zien dat er daar zoveel verschillende deuren zijn.  Dat is in Nederland wel anders. De foto’s zijn ook te vinden op het gelijknamig Tumblr account: thedoorsofnewyork.tumblr.com

Travel08
@Onthere77
Fotograaf Onder Turkmen uit Istanbul heeft meer dan 500.000 volgers op zijn Instagram account. En dat is wat mij betreft geheel terecht! Je vindt er vooral de minder standaard plekjes van de wereld: schattige baaitjes en idyllische straatjes. Je waant je echt in een andere wereld!


Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen en ben je ook een aantal van deze toffe accounts gaan volgen!

De vorige edities van ‘Leuke Instagram accounts’ vind je hier:
Food: Hier
Beauty: Hier
Nail art: Hier

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Carmen Jardin 7 augustus 2015 at 19:56

  Ik kende alleen Travellab. I like travelpictures♥

 • Reply Manon 5 augustus 2015 at 18:52

  Leuk ik volg nog niet zo een account volgens mij

 • Reply Tessa 5 augustus 2015 at 15:51

  Leuk! Ik volg zelf ook graag instagrammers die mooie travelfoto’s plaatsen! Beetje jammer dat na het zien van zulke mooie foto’s ik gelijk mijn koffer in wil pakken om ook te gaan reizen! Liefs, Tessa

 • Reply Mylou 5 augustus 2015 at 09:35

  Wat een prachtige kiekjes allemaal, ooit, ooit, ziet mijn Instagram feed er ook zo uit. Op het moment dat ik de wereld rondreis. Alhoewel, dan moet ik eerst van mijn vliegangst afkomen. Maar dan ziet ‘ie er zo uit, haha!

 • Leave a Reply