Reizen

Test: dit is jouw ideale vakantiesport!

Maandenlang zijn we massaal aan het sporten, zodat we op vakantie met een prachtig afgetrainde bikini body over het strand kunnen paraderen. Maar zodra we op plaats van bestemming zijn gaat het mis: heerlijke cocktails, hier en daar een ijsje, veel te vaak uit eten… Daar gaat je harde werk!

Maar ook op vakantie kun je in beweging blijven, zelfs zonder dat je vakantie er onder lijdt. Bijvoorbeeld door wat baantjes te trekken, mooie wandelingen te maken of te gaan hardlopen langs het strand. Welke sport is het meest geschikt voor jou? Doe de onderstaande quiz en ontdek het!

1.

2.

3.

4.

5.

Sportkleding
Bij sporten hoort natuurlijk ook sportkleding. Sportkleding moet niet alleen goed zitten, maar mag er ook best leuk uitzien! Dat is voor veel mensen toch weer extra motivatie. Nu is sportkleding vaak duur, en zeker als je een beginner bent is het begrijpelijk dat je er geen vermogen aan wilt uitgeven. Want we kennen allemaal wel de verhalen van de dure hardloopschoenen die na drie keer gebruiken in de kast blijven liggen. Is sporten nieuw voor je of heb je gewoon graag verschillende setjes waar je uit kunt kiezen? Dan zijn er online genoeg betaalbare opties te vinden!

Zaful-Sportkleding

De bovenstaande items vond ik bijvoorbeeld allemaal op Zaful. Deze buitenlandse webshop heeft zeer betaalbare sportkleding, zoals yoga- en hardloopleggings, bikini’s en sportbeha’s. Ik ben bijvoorbeeld groot fan van de marmer leggings, zeker die met het regenboograndje! Zelfs als je niet sport wil je hierin gezien worden! Of de leuke bikini’s met palm print: helemaal volgens de laatste trends.  Klik hier voor meer informatie en bekijk het assortiment!

In shape blijven op vakantie
En, klopt de uitkomst van de test met de sport die je in gedachten had? Naast het bovengenoemde zijn er nog tientallen andere manieren om wat extra lichaamsbeweging te krijgen op vakantie. Zo kun je, afhankelijk van je bestemming, bijvoorbeeld gaan roeien of kanoën, een berg beklimmen, diepzeeduiken, surfen of mountainbiken. Genoeg leuks in elk geval!

Daarnaast kun je ook proberen te letten op wat je eet, zonder dat je er echt dingen voor hoeft te laten. Een waterijsje bevat bijvoorbeeld véél minder calorieën dan een Magnum, maar is minstens net zo verfrissend! Of neem eens wat fruit bij het ontbijt in plaats van elke dag die verleidelijke croissantjes.

En voor nu: laptop dicht, telefoon weg en lekker gaan genieten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply