Reviews

Balmi Lippenbalsem


Toen ik deze Balmi een paar maanden geleden kocht heb ik gelijk productfoto’s gemaakt. Toch ‘vergat’ ik steeds om er een review over te schrijven. Inmiddels behoort deze roze, ronde lippenbalsen tot mijn favoriete producten, en besloot ik dat het tijd is om er toch maar iets over te schrijven!


Misschien ken je de EOS lippenbalsems wel. Deze Balmi lijkt daar een beetje op, alleen is EOS alleen online te verkrijgen en is deze gewoon te koop bij Douglas. Verder heeft de balsem van EOS meer een ei-vorm en is deze Balmi helemaal rond. Door de ronde vorm viel hij me meteen op, het ziet er echt schattig uit! Hoe leuk is het om dit als cadeautje te krijgen of geven? Of als cadeautje voor jezelf kan natuurlijk ook!

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren/smaken, namelijk aardbei, framboos, cocos, mint en zwarte bes. Ik koos voor de knalroze framboos variant. De framboos geur ruik je best goed en proef je ook een beetje terug op je lippen.


De balsem zelf is ook rond. Het is even wennen, maar het werkt eigenlijk wel fijn zo. Al moet ik zeggen dat ik de balsem inmiddels al zo vaak gebruikt heb, dat de ronde vorm er een beetje uit is en dat ik vrees dat je de laatste restjes met je vinger zult moeten aanbrengen. Maar voorlopig heb ik hier nog geen last van, het product gaat lang mee.


Wat wel een beetje ouderwets is, is dat er een koordje aan zit waarmee je hem aan je telefoon kan hangen. Ik weet niet of er uberhaupt nog telefoons zijn waarbij dat kan, maar je kan dit koordje er ook gewoon af halen. Verder is Balmi erg fijn en het verzorgt je lippen goed. Het product blijft best lang zitten en voorziet je lippen van een subtiel glansje.

Ja, ik ben tevreden! Inmiddels kan ik niet meer zonder en zit ik zelfs te denken om er nog eentje bij te kopen. De mint en aardbei variant lijken me namelijk ook fijn.

De Balmi lippenbalsems zijn te koop bij Douglas voor €4,95

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply liese 8 maart 2015 at 20:59

  ik heb bij die website gekeken en ik vond ze niet alleen de vierkentjes

  • Reply Mandy 8 maart 2015 at 21:47

   Hallo Liese,
   Dat kan kloppen, inmiddels zijn de verpakkingen veranderd! Kwaliteit is nog hetzelfde, alleen zijn het nu inderdaad vierkantjes inplaats van rondjes ;)
   Liefs, Mandy

 • Reply Simone 9 maart 2013 at 18:18

  Ziet er leuk uit!

 • Reply Silvy 2 maart 2013 at 17:12

  Leuk zeg! :)

 • Reply Estrella 1 maart 2013 at 21:15

  Ziet er leuk uit!

 • Reply Lieke 1 maart 2013 at 20:05

  Wat super geinig zo in zo’n balletjes vorm!

 • Reply Sofie 1 maart 2013 at 08:19

  Ziet er leuk uit!

 • Leave a Reply