Beyoncé Heat parfum


Toen ik jullie laatst mijn parfumcollectie liet zien, vertelde ik al dat ‘Heat’ van Beyoncé tot één van mijn favoriete geuren behoort. Omdat ik zelfs al bijna door mijn eerste flacon heen was, en ik laatst maar vast een back-up heb gekocht, besloot ik dat het tijd is om een artikel te wijden aan dit heerlijke parfum!


De parfum zit in een opvallend rood doosje. Vernieuwend, want veel parfum merken gebruiken roze of andere pastelkleuren. Het ziet er chique uit door de gouden letters, en naar mijn idee oogt het zelfs een beetje exotisch. Op de verpakking staat vermeldt dat het een eau de parfum is. Beter, want deze blijven (als het goed is) veel langer hangen dan een eau de toilette!


De flacon heeft een opvallende vorm en ziet er daardoor ook mooi uit. Zowel het doosje als dit flesje verraden al een beetje hoe de geur zal ruiken; exotisch, sensueel en mysterieus. Zodra je hem opspuit is de geur lekker zoet, maar vrij snel verandert dit in een warme, zware geur. Hier hou ik van!

Zelf ben ik niet zo goed in geuren beschrijven, maar met wat hulp van Google zien jullie hier de noten van de geur op een rijtje:

Topnoten: Rode vanille-orchidee, magnolia, neroli en roze perzik
Hartnoten: Kamperfoelienectar, bitterkoekjes en muskus
Basisnoten: Reuzenpijnboom, tonkabonen en amber.


Het is een opvallende, bijzondere geur. Iets vergelijkbaars heb ik in ieder geval nog niet gevonden. Verder blijft hij lang hangen. Vooral als ik het een beetje in mijn kleren spuit, ruik ik het aan het eind van de dag nog steeds! Goede kwaliteit dus, meestal is dat bij ‘celeb-parfums’ (zoals ik het even noem) wel anders.

De sensuele geur geeft me echt een luxe gevoel, maar mooi meegenomen is dat Beyoncé Heat erg betaalbaar is:
– 15 ml kost €16,00
– 30 ml kost €26,00
– 50 ml kost €36,00

En als je de folders van bijvoorbeeld Etos of Kruidvat een beetje in de gaten houdt, merk je dat deze parfum ook nog eens regelmatig in de aanbieding is. Nog meer redenen om hem aan te schaffen dus!

Door een combinatie van al deze factoren is Beyoncé Heat dus al een hele tijd één van mijn favoriete parfums. Als je van wat zwaardere geuren houdt kan ik je deze zeker aanraden!

17 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *