Catrice Ultimate Stay lipsticks


Toen Catrice laatst (ahum, een paar maanden terug alweer) het assortiment een update gaf, kwamen er een hoop nieuwe producten bij. Zo ook deze Ultimate Stay lipsticks. Ultimate Stay klinkt veelbelovend, en omdat ik het bij lipsticks heel irritant vind om ze constant de moeten bijwerken, testte ik er twee uit.

De verpakking is mat, slank en zwart. Het doet me denken aan de MAC pro longwear lipsticks. Hoe dan ook, het ziet er chique uit. De kleuren die ik kocht zijn 080 Passion Red en 020 All that she wants. De eerste kleur is volgens Catrice volledig mat. Daar was ik naar op zoek, er zijn weinig budgetmerken met goede matte lipsticks. Dit maakte me dan ook erg nieuwsgierig.


Links 020 All that she wants, Rechts 080 Passion Red. 
Toen ik thuis kwam zag ik dat van nummer 020 de kleuren een beetje uitgelopen lijken. Jammer voor de foto’s, maar de kwaliteit zal er gelukkig niet minder om worden. Zoals je ziet bevat 020 een heel subtiele metallic glans. 080 lijkt nog een beetje shiny, maar als het goed is wordt dit eenmaal op de lippen mat.


Rechts 080 Passion Red, Links 020 All that she wants
De lipsticks smeren makkelijk uit en de dekking is prima in orde! De rode kleur is inderdaad bijna volledig mat, erg mooi. Zo knalt de kleur er echt uit.
De rechtse kleur is een oud-donkerroze en hoewel hij op de foto ook mat lijkt heeft ‘ie op de lippen, zoals ik verwachtte, een glans. Hoewel het vrij donker kleurtje is, oogt het op de lippen erg natuurlijk.

Wat betreft de houdbaarheid, de rode kleur droeg ik afgelopen weekend en een drankje overleeft ‘ie wel. De kleur vervaagt wat, maar lijkt een beetje te stainen waardoor er een iets subtielere rode kleur overblijft. Wil je het echt knallend houden, dan zul je om de paar uur even moeten bijwerken. De oudroze kleur heb ik nog niet lang genoeg gedragen om te kunnen oordelen, maar ik verwacht dat de kwaliteit hetzelfde is.

De Ultimate Stay lipsticks van Catrice kosten €4,99 per stuk

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *