Sale tip! Catrice Crushed Crystals


Deze maand komt Catrice, zoals elk half jaar, met een assortiment update. Dat betekent ook dat er veel producten weg gaan. Zo gaan bijvoorbeeld de mooie Crushed Crystals lakjes uit het assortiment. Het goede nieuws is: je kunt ze nu kopen met 50% korting! Zelf nam ik er twee mee en vandaag laat ik de swatches zien.


De twee lakjes die ik uitkoos zijn 04 Oyster & Champagne en 06 Call me a princess. Beide lakjes hebben veel glitter en een zand-effect. Al sinds ze verkrijgbaar zijn had ik een oogje op deze twee lakjes, maar omdat ik al zo veel glitternagellak heb besloot ik ze niet te kopen. Tot nu dus, want met een korting van maar liefst 50% kon ik het echt niet laten!

04 Oyster & ChampagneEen witte / zilveren basis met veel roze en gouden glitters. Ook zitten er wat grotere roze ‘stukjes’ in. Een mooie, chique kleur.


Ondanks dat de grovere glitters wat ongelijk verdelen (dat zie je vaak bij glitter nagellak) lakt het product wel fijn en droogt zeer snel op! Handig, want je zult best veel laagjes moeten aanbrengen om het goedje volledig dekkend te krijgen. Op de foto draag ik 4 laagjes en zoals je ziet schijnen de tips nog een klein beetje door. Een extra laagje is gewenst, al is deze misschien ook mooi als topcoat. Voor een liquid-sand lakje droogt de nagellak wel vrij glad op, maar dat vind ik niet erg. De kleur is erg mooi en feestelijk!

06 Call me a princessEen schitterende roze kleur met gouden glans. Heel meisjesachtig en past helemaal bij de roségouden trend van tegenwoordig.


Ooooh! Deze nagellak vind ik werkelijk prachtig! Deze heeft iets meer zand-structuur dan Oyster & Champagne en dekt ook een stuk beter. Met slechts twee laagjes bereikte ik dit resultaat. De gouden glitter is opvallend, en oogt in elk licht weer anders. Heel even dacht ik dat ‘Call me a princess’ een goede dupe was van Barry M – Princess. Toch is dat niet helemaal het geval, deze variant van Catrice is een stuk meer roze en daardoor eigenlijk nog wat opvallender.

De Catrice Crushed Crystals nagellakken zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, in 6 verschillende kleuren. De originele prijs is €3,39 maar ze zijn nu dus te koop met 50% korting. Wees er wel snel bij, want ze gaan dus uit het assortiment en bij sommige filialen zijn ze al weg: daar ligt het nieuwe assortiment al in de schappen.

Ik ben ik elk geval heel blij dat ik deze mooie Crushed Crystals lakjes nog op tijd, met korting, heb kunnen scoren. Heb jij je slag al geslagen tijdens de sale?

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *