Lifestyle, Reviews

Diesel hoesjes voor iPhone

diesel01
Het stoere modemerk Diesel ken je natuurlijk van de spijkerbroeken. Maar wist je ook dat Diesel onlangs een lijn heeft uitgebracht met hippe iPhone hoesjes? Zo is je iPhone niet alleen beschermd, maar ziet ‘ie er ook nog eens hartstikke hip uit. Vandaag laat ik een deel van deze collectie zien, inclusief het hoesje dat ik zelf heb ontvangen. Kijken jullie mee?

diesel02
Zelf heb ik geen iPhone meer, maar één van mijn beste vrienden is helemaal gek op het merk Diesel. Hij heeft er al veel kleding van, dus een bijpassend iPhone hoesje kon zeker niet ontbreken. Hij liet mij kiezen, en ik koos voor een zwart, mannelijk hoesje. Bij zulke ‘luxe’ telefoonhoesjes ben ik er altijd verbaasd over hoe mooi het allemaal verpakt zit. Ter vergelijking: de hoesjes die ik bestel op Ebay zitten gewoon in een envelop gepropt, terwijl deze echt mooi in een luxe doosje zit.

diesel03
Het hoesje is dus zwart en heel shiny. Een klein nadeel hiervan is dat er wel snel vingerafdrukken op te zien zijn. Maar ach, dat nemen we voor lief! Het hoesje oogt simpel, maar voelt stevig aan. Het past bij het merk. Dit hoesje is overigens voor iPhone 5, maar Diesel heeft ook iPhone 4 hoesjes in het assortiment.

diesel04
Het hoesje wat ik uitkoos is dus niet voor mezelf. Wanneer ik zelf een iPhone had gehad en zo’n hoesje had mogen uitkiezen, had ik gekozen voor een vrouwelijker, kleurrijker exemplaar. En omdat Diesel zich niet alleen richt op mannen, maar ook op vrouwen heeft Diesel daar natuurlijk ook aan gedacht bij het ontwerpen van de hoesjes. Zo vond ik zelf deze drie hoesjes erg leuk. Of je nu voor basic, stoer of schattig gaat: het kan allemaal!

De Diesel telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar bij iPhone-Cases.nl. Zij hebben niet alleen een supersnelle verzending (de volgende werkdag had ik mijn hoesje al in huis!), maar ook een erg groot assortiment. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook verschillende soorten flip cases voor de iPhone 5 of de iPhone 4. Handig, want zo is ook je schermpje altijd goed beschermd. Ben je net als ik nogal klunzig en laat je je telefoon regelmatig vallen? Kijk dan eens bij de hoesjes van Lifeproof, deze zijn waterdicht en geven een goede bescherming tegen stoten en krassen. Zo blijft je telefoon lang mooi.

Wat vinden jij van deze Diesel collectie voor iPhone?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Han 29 juni 2014 at 18:08

  Leuk hoor, stoer en lief ,voor ieder wat wills,je zou er zo een iPhone bij kopen!

 • Reply Kimberley 28 juni 2014 at 22:06

  Ik vind ze mooi, maar een beetje mannelijk.

 • Reply Kelly 28 juni 2014 at 13:12

  Wat een leuke hoesjes! Zelf draag ik echter een doorzichtig hoesje. Ik ben niet zo van de frutsels, ik raak er snel op afgekeken.

 • Reply Lovely Lonnie 28 juni 2014 at 06:59

  Leuke telefoonhoesjes. Jammer want ik heb zelf geen iPhone.

 • Leave a Reply