Essence All About Sunrise palette


Toen Essence met nieuwe oogschaduwpaletten kwam, werd ik gelijk enthousiast. Helaas was het palette waar ik mijn zinnen op had gezet telkens uitverkocht bij ‘mijn’ Kruidvat. Afgelopen week zag ik toevallig dat ze er weer waren, en heb ik ‘m eindelijk aangeschaft. Ik ben benieuwd of de kwaliteit net zo goed is als de meeste bloggers beweren!


Dit is ‘m dan. De oogschaduws zitten in een klein, compact palletje die overigens erg stevig is en niet goedkoop aanvoelt. Het zijn zomerse kleurtjes die allemaal shimmer bevatten, en daar hou ik gelukkig wel van. Ik vind ze er stuk voor stuk prachtig uit zien, maar de kleur die het meest mijn aandacht trekt is de rosé kleur in het midden van de onderste rij. De Essence oogschaduwpaletten zijn er in meerdere varianten, mijn palletje heet ’03 Sunrise’.


Mocht je er benieuwd naar zijn, dit zijn de ingrediënten van de oogschaduws.


Op deze foto komen de kleuren het meest overeen met hoe ze er in het echt uitzien. Warm en glitterig. Ik blijf maar kijken naar hoe mooi de glitters zijn! De kleuren lijken me perfect voor een alledaagse look.

De swatches


Op de bovenste rij zie je de swatches in daglicht, op de onderste rij in zonlicht. Ik ben echt verbaasd over hoe goed de pigmentatie is! Wat een kwaliteit voor zo’n budget merk. In het zonlicht hebben de kleuren veel glans, ik vind het werkelijk prachtig. Ik heb het merk Essence een tijdje vermeden vanwege de, in mijn ogen, slechte kwaliteit, maar Essence heeft me dit keer positief verrast!

Conclusie


Ja, ik ben heel tevreden!  De kleuren en de glans vind ik echt prachtig, de pigmentatie is goed, en het palletje heeft een klein maar fijn formaat. En dat voor zo’n lage prijs. Ik denk dat ik deze met veel plezier zal gaan gebruiken!

Het Essence All About Sunrise palette is te koop bij kruidvat voor maar €3,59.
Hebben jullie de nieuwe Essence oogschaduwpalettes al geprobeerd?

(Psst, doe jij al mee met mijn winactie? Je maakt kans op een gouden schakelarmband!)

17 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *