Reviews

Forever21 Sparkling Lipgloss


Een tijdje terug plaatste ik een bestelling bij Forever21. Daar zat ook deze lipgloss bij, want hé, voor slechts €1,90 wilde ik deze graag proberen. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!


Ik had nog nooit eerder make-up bij Forever21 besteld, maar ik hoorde wisselende verhalen dus ik wilde het graag eens proberen. Deze lipgloss was verkrijgbaar in meerdere kleuren, ik kocht hem in de kleur Pink Champagne. Pink vind ik hem niet, het is eerder een oranje koraalkleur. Alsnog wel erg mooi. De verpakking is vrij simpel, het oogt een beetje goedkoop. Dat is het natuurlijk ook, dus ik neem het voor lief.


Zoals je op deze foto ziet bevat de gloss erg veel glitters. Op de foto lijken de glitters zilver, dat komt denk ik door de licht inval of de flits van de camera. In het echt vind ik de glitters namelijk meer naar goud neigen. Dit is beter te zien op de swatches zometeen.


Het is een tubetje, met een plastic uiteinde. Ik vind dat zelf nooit zo fijn werken, het verdeelt niet heel makkelijk en het voelt gewoon niet fijn. Dit wist ik eigenlijk al van te voren, maar dankzij de mooie kleur en de lage prijs besloot ik het maar gewoon een kans te geven.


Hier een swatch op mijn arm. Er komt best veel kleur vanaf voor een lipgloss, en het is echt een bom aan glitters. Dat doet de naam ‘Sparkling lipgloss’ wel eer aan! Ook zit er een subtiel geurtje aan die ik niet helemaal plaatsen, maar het ruikt in ieder geval lekker zoet. Wel voelde ik meteen dat deze lipgloss vrij dik is qua structuur.


Links zie je mijn lippen zonder iets erop, rechts draag ik de lipgloss. Op de lippen is de kleur wat subtieler, maar de glitters zijn nog steeds heel erg goed te zien. Zoals ik net al vermeldde heeft de gloss een dikke structuur, en op je lippen voelt dat niet heel fijn. Maar nog iets erger vind ik dat de lipgloss enórm plakkerig is. Echt, het lijkt wel lijm… Ik weet dat lipproducten over het algemeen beter blijven zitten als ze wat plakkeriger zijn, maar dit is vrij overdreven en had van mij niet gehoeven.

Toch is het geen miskoop. Sowieso vind ik dat je iets voor €1,90 niet echt een miskoop kan noemen, maar ik vind de kleur gewoon heel erg mooi. Al draag ik hem niet heel vaak, omdat hij zo plakkerig is doe ik hem alleen op als ik weet dat ik voorlopig niet ga eten/drinken/zoenen, haha. Toch is het een leuke aanvulling in mijn stash en zal dit me er niet van weerhouden om vaker make-up bij Forever21 te bestellen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bianca 26 april 2013 at 20:14

    Ziet er mooi uit!

  • Reply Isabelle 25 april 2013 at 07:51

    Wauw sUper mooie kleur! Lijkt me een fijn product!

  • Leave a Reply