Reviews

Glitter topcoats van Big Bazar


Steeds vaker lees ik op andere blogs over de winkel Big Bazar. Per toeval kwam ik erachter dat deze winkel ook gewoon in mijn ‘eigen’ stadje Eindhoven zit. Voor een fijn prijsje nam ik deze twee glitter nagellakjes mee en ik was erg benieuwd!


Tot mijn verbazing verkopen ze bij Big bazar make-up van zowel wat onbekendere merken als van bekende merken zoals Rimmel, Revlon en zoals je ziet ook MNY, het jongere ‘zusje’ van Maybelline. MNY hebben ze een tijdje bij Etos verkocht, maar in mijn dorp nu niet meer, en ik weet niet of het bij andere filialen nog te koop is. Sowieso zijn bij Big Bazar de prijzen over het algemeen een stuk lager dan bij de drogist. Van het merk Pink Tease had ik nog nooit gehoord, maar dit lakje vond ik er erg mooi uitzien.

Het MNY lakje kostte €1,99 en het Pink Tease lakje was slechts €0,99.
Beide lakjes zijn topcoats, deze lak je dus over een andere lak heen.


Het MNY lakje gebruikte ik over een donkerblauwe lak van Essence. Het viel me eerlijk gezegd een beetje tegen, in het flesje zie je veel glitters maar op de nagels zag je er niet veel van terug. Misschien komt dat doordat de kleur van mijn basislak bijna hetzelfde was als van de glitterlak. Wellicht is deze topcoat mooier als je een zwarte basislak gebruikt.


Dan mijn favoriete lakje van de twee. Het zijn grove, gouden glitters in verschillende tinten.


Ik probeerde deze Pink Tease topcoat over een gouden lak en over een donkerbruine lak, beide van de Hema. Hoewel ik hem over goud ook mooi vond, vind ik dat de glitters beter tot hun recht komen over een wat donkerdere lak, zoals de donkerbruine die ik hier gebruikte.


Zoals je ziet vallen de glitters over een donkere lak een stuk beter op. Ik vind het erg mooi!

Zoals ik al zei, het MNY lakje viel me een beetje tegen, maar over het Pink Tease lakje ben ik erg tevreden. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus misschien dat ik er nog een aantal ga halen! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply BeautyFrique 27 februari 2013 at 20:48

  Ik vind het lakje van Pink Tease errruggg leuk! Met een donkere basiskleur valt het lekker op. Ik ben echt een glitternagellak fan :)

 • Reply Denna 27 februari 2013 at 09:35

  Ik vind die laatste wel wat hebben, ik zou het alleen wat dikker erop smeren. Lading glitter ftw!

  • Reply Mandy 27 februari 2013 at 19:54

   Ik ben vergeten om het erbij te vermelden,maar op de foto droeg ik 2 laagjes. Maar nog meer laagjes = meer glitter dus dat is inderdaad ook niet verkeerd!

 • Reply Jasmijn 26 februari 2013 at 18:39

  Ik vind glitters altijd in de flesjes zoo mooi maar dan vallen ze op mijn nagels vaak tegen… Ik ga toch eens kijken in de Big Bazar want ik loop er in Eindhoven altijd langs, maar nu ik hoor dat ze van Revlon en MNY nog make-up verkopen… :D

  • Reply Mandy 27 februari 2013 at 19:54

   En ze hadden laatst volgens mij zelfs Calvin Klein make-up!

 • Reply Purpurapapilio Nails 26 februari 2013 at 14:22

  Hmm ze zijn beide niet echt mijn ding :(

 • Reply Eline 26 februari 2013 at 12:40

  Leuk, ideaal voor een feestje!

 • Reply Mariska 26 februari 2013 at 08:21

  Die blauwe ziet er in het flesje inderdaad erg leuk uit. Jammer dat er weinig glitters op je nagels te zien zijn.

 • Leave a Reply