Reviews

Kiko Unlimited Stylo lipsticks


In mijn Italië shoplog vertelde ik al dat ik bij wat make-up kocht bij Kiko. Het heeft eventjes geduurd, maar ik heb de spulletjes eindelijk uitgetest. Vandaag deel 1 van de Kiko review, en die gaat over de twee lipsticks die ik kocht. Twee mooie, rode kleuren die beloven longlasting te zijn. Zouden ze hun belofte nakomen?


Kiko verkoopt meerdere soorten lipstick. Ik koos voor twee kleuren van de Unlimited Stylo lijn, omdat deze tot 8 uur lang zouden blijven zitten. Bovendien, toen ik ze in de winkel swatchte zag de kleur er heel intens en gepigmenteerd uit. Veelbelovend dus!


De Unlimited Stylo lipsticks zijn verkrijgbaar in 12 kleuren, van natuurlijke tinten tot hele felle kleuren. Ik koos twee mooie roodtinten, genaamd 007 Cherry Red en 012 Burgundy. Ze kosten €6,90 per stuk.

KikoLipsticks
De verpakkingen zijn van hoogglanzend zilver. Iemand anders maakte de vergelijking met kogels en daar kan ik me wel in vinden, haha. Het valt in elk geval wel op tussen alle zwarte lipstick hulzen in mijn make-up laatje. Ook handig dat je aan de buitenkant de kleur al kunt zien.


Zonder flits
Links: 007 Cherry Red – Rechts: 012 Burgundy
KikoLipsticks2
Met flits
Links: 012 Burgundy – Rechts: 007 Cherry Red


Links: 007 Cherry Red – Rechts: 012 Burgundy
De lipsticks zijn allebei rood, maar totaal anders.
Cherry Red is inderdaad een kersen-kleurtje. Al zou je de kleur ook kunnen vergelijken met brandweerwagens of bloed. Het is in elk geval heel knálrood. Burgundy is wat duisterder en is een donkere rood/paarse kleur. Ik hou van zulke bijzondere tinten!

De swatches


De pigmentatie is ontzettend goed. De lipsticks zijn allebei erg romig, dus één zacht veegje geeft dit resultaat. Wat een kleuren! Vooral Cherry Red springt er hier uit.


Links: 007 Cherry Red – Rechts: 012 Burgundy
Ook op de lippen zien de kleuren er prima uit. Het is wel even oefenen met aanbrengen. Ze voelen een beetje aan als een fluid lipstick, zo zacht en romig zijn ze. Het glijdt echt over je lippen en daardoor moet je letterlijk zorgen dat niet uitglijdt. Want zitten het er eenmaal op, dan krijg je het er haast niet meer af. Het glimmende goedje droogt heel snel snel op en zit daarna ‘vast’. Na het opdrogen is ook de glans bijna verdwenen waardoor de kleuren haast matte lijken. Erg mooi!

Als ik de lipsticks op doe, en ik ga daarna wat drinken laat ik geen stains achter op mijn glas. Ook gedurende de dag blijft de lipstick goed zitten. Het enige wat je nog hoeft bij te werken is de binnenkant van de lippen, want dat slijt er een beetje af. Maar ook dit is pas na een paar uur nodig. Zo heb ik de Burgundy lipstick laatst op een festival op gehad. Toen ik ’s avonds naar huis ging zat het er nog steeds, ietwat vervaagd maar duidelijk zichtbaar op (en dat ondanks veel eten/drinken/zweten gedurende de dag). Super!!

Longlasting?


De lipstick is dus absoluut longlasting, ik geloof zelfs dat ‘ie het nog wel langer dan de beloofde 8 uur volhoudt. Wat dat betreft één van de betere lipsticks die ik in mijn bezit heb!

Het toppunt waren de swatches op mijn arm. Na het maken van de foto’s probeerde ik de kleuren met mijn vingers uit te vegen. Lukte niet. Toen hield ik mijn arm onder de kraan en ging ik boenen. Werkte ook niet. Als laatste kwam de make-up remover eraan te pas, maar zelfs daarmee kreeg ik de lipstick niet volledig verwijderd (zie bovenstaande foto)! Zelfs met make-up remover en stevig boenen blijft de kleur nog een beetje zichtbaar. Of je daar in de praktijk blij van wordt is een tweede, maar de kwaliteit is dus ontzettend goed en dat is fijn!

Conlusie


Ik had nog nooit eerder make-up van Kiko gebruikt dus ik was er erg benieuwd naar. Dus, wat vind ik van de Unlimited Style lipsticks? Ik vind ze fantastisch! Mijn favoriet is de donkere kleur, maar ik draag ze de laatste tijd allebei regelmatig. Alleen nu baal ik dus wel een beetje dat ik er maar 2 heb gekocht.. Ze hebben deze namelijk ook in mooie felroze en -oranje tinten, en ook in nudekleuren. Aaah, wat heb ik mezelf aan gedaan? Ik wil ze allemaal!

Hierboven zie je mijn totale buit van Kiko. Want naast deze twee prachtige lipsticks kocht ik ook een mascara en een oogschaduw. Ook daar komen nog reviews van, dus of die me net zo goed bevallen zul je binnenkort op mijn blog lezen.

Heb jij al ooit make-up van Kiko geprobeerd?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Kayra Isabella 10 juni 2015 at 21:45

  Kiko is ook echt een van m’n favoriete merken.. ga nooit de winkel uit met lege handen!

 • Reply Saraya 8 juni 2015 at 23:51

  ik hou van Kiko, wat een toeval dat ik vandaag mijn bestelling heb ontvangen :)
  Kan niet wachten om mijn producten uit te proberen!
  Mooie kleuren, staat jou geweldig mooi! X

 • Reply Manon 8 juni 2015 at 13:14

  Wat een mooie kleuren en het pigment is super!

 • Reply Nicole 8 juni 2015 at 11:29

  Wauw ze zien er echt super goed uit. Ik vind Kiko echt een van de beste redelijk betaalbare merken. Ik heb nog nooit een van de lipsticks van deze lijn geprobeerd, maar dat ga ik zeker snel doen!

 • Reply Julie 8 juni 2015 at 10:49

  Ik heb ook een Kiko Unlimited Stylo lipstick, maar dan in een knetterpaarse kleur, 011. Deze zien er ook heel mooi uit, maar ik ben niet zo voor rode lipstick bij mezelf! :-)

 • Reply Mariëlle 8 juni 2015 at 09:05

  Mooie donkere kleuren zeg, ik houd daar wel van maar draag het niet zo vaak. Ik heb niet zo’n goede ervaring met Kiko lipsticks, maar deze zien er mooi uit!

 • Reply Svenja 8 juni 2015 at 08:16

  Wauw, de pigment is echt geweldig! Super dat ze zo muurvast blijven zitten, weet je zeker dat ze long lasting zijn ;) De kleur Cherry Red is mijn favoriet!

 • Leave a Reply