Reviews

L’Oréal Color Riche Le Vernis


L’Oréal Color Riche Le Vernis is een hele mond vol, maar simpel gezegd: Nagellak!


Deze drie lakjes heb ik al een tijdje. Ik heb ze dan ook al een aantal keren met plezier gedragen, maar ik had ze nog nooit officieel gereviewd. Omdat ik er zo enthousiast over ben, besloot ik dit toch maar eens te doen. De schattige kleine flesjes bevatten 5 ml en de verpakking is niet heel bijzonder.


Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, in totaal zijn er wel 32 verschillende! De drie kleuren die ik heb zijn, van links naar rechts:
– 303 Lush Tangerine
– 805 Mysterious Icon
– 613 Blue Reef


303 Lush Tangerine is een fel oranje creamy kleur. Echt een ideale kleur voor Koninginnedag (of moet ik al Koningsdag zeggen?), maar ik draag deze kleur eigenlijk gewoon het hele jaar door. Volgens mij ben ik echt de enige die oranje een mooie kleur vindt, haha. Op deze foto draag ik drie laagjes nagellak.


805 Mysterious Icon is een bronzen kleur, maar lijkt in bepaald licht ook een beetje paars, met gouden shimmer. Erg mooi en apart. Deze dekt erg goed, ik draag hier twee laagjes. Met wat kortere nagels, waarbij dat witte randje niet zo goed zichtbaar is, zou één laagje misschien al wel voldoende zijn.


613 Blue Reef is echt de perfecte creamy turquoise kleur waar ik al een tijdje naar op zoek was. Ook deze lak dekt met twee laagjes.


Tot een tijdje geleden had ik nog niks van l’Oreal, inmiddels behoren deze nagellakjes tot van mijn favorieten. Behalve dat ik deze kleurtjes gewoon heel mooi vind, vind ik ook dat ze erg fijn lakken en snel drogen. Wel kan ik me voorstellen dat je €5,99 wat duur vindt voor het mini-flesje dat je ervoor krijgt, al vind ik dat zelf niet zo’n punt. Ik heb zoveel nagellak dat ik het toch nooit allemaal op krijg, haha. Ze zijn te koop bij onder andere Etos en Kruidvat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Miss Sentinelli 8 februari 2013 at 14:42

  Die lakjes zijn echt gaaf van L’oreal! Mooie kleurtjes heb je :).
  Ik heb er ook een en je kan zelfs eentje winnen met mijn winactie :)!

  • Reply Mandy 8 februari 2013 at 16:19

   Ik weet het, ik doe zelfs al mee aan je winactie ;)

 • Reply Mariska 8 februari 2013 at 13:12

  Mysterious Icon heb ik ook, die is echt heel mooi!

 • Reply Sofie 8 februari 2013 at 09:33

  613 Blue Reef is een mooi kleurtje! Prachtige lange nagels heb je zeg :’)

 • Leave a Reply