MAC Viva Glam Miley


Hoewel ik niks met Miley Cyrus heb, stond deze lipstick hoog op mijn verlanglijstje. En ook in doe mee met de hype en heb ‘m eindelijk aangeschaft! Ook al hebben jullie vast al tientallen reviews gezien van deze lipstick, ik vind ‘m zo mooi dat ik dit toch nog even wilde delen!


Zoals alle Viva Glam lipsticks van MAC, zit ook deze in een zwart met rode verpakking. Op het doosje staat de handtekening van Miley Cyrus.De huls zelf heeft ook rode details. Vind ik leuk, valt lekker op in je stash tussen alle ‘saaie’ zilveren verpakkingen.
Wat is deze lipstick heerlijk fotogeniek! De kleur is lekker knallend roze. De officiele naam van deze lipstick is dan ook ‘Hot Pink’. Ik ben gek op zulke opvallende kleuren, en bovendien is dit een kleur die eigenlijk iedereen wel zal staan.


Links zonder flits, rechts met flits.
Dit effect bereikte ik met één veeg. De pigmentatie is dik in orde! De lipstick heeft behoorlijk wat glans, maar bij zulke kleuren vind ik dat eigenlijk wel mooi. De lipstick is bovendien romig en smeert dus goed.


Zo ziet de kleur eruit op mijn lippen. Goed dekkend en ontzettend fel!


Met zo’n opvallende kleur op mijn lippen hou ik mijn ooglook graag rustig. De lipstick is best wel shiny en het viel me op dat ‘ie ontzettend goed blijft zitten! Gisteren droeg ik deze lipstick tijdens carnaval, en ben ik per ongeluk met make-up op gaan slapen. De volgende ochtend (lees: middag) waren mijn lippen nog steeds roze! Natuurlijk vervaagt het wel een beetje en de glans verdwijnt gedurende de dag, maar de roze kleur blijft ontzettend lang zichtbaar! Ideaal voor mensen zoals ik, die heel lui zijn en niet graag constant hun make-up willen bijwerken.


Al met al ben ik heel blij met deze lipstick en ik denk ook dat ik ‘m regelmatig zal dragen. Bovendien gaat de opbrengst van de Viva Glam lipsticks naar het MAC Aids Fund, dus dat is mooi meegenomen.

De MAC Viva Glam Miley Cyrus lipstick was vanaf vrijdag 13 februari verkrijgbaar en kost €19.

18 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *