Lifestyle, Nail Art, Reviews

Manicure bij Nailscafé


Als blogger en nagellak-verzamelaar ben ik natuurlijk zuinig op mijn nagels. Ik heb ze het liefst lekker lang, en zonder nagellak ga ik niet de deur uit. Toch had ik nog nooit de luxe van een manicure ervaren. Toen ik door Treatwell benaderd werd om een manicure te ondergaan in een salon naar keuze, kon ik dan ook geen nee zeggen!

Treatwell

Treatwell is een boekingssite voor beautybehandelingen. Meer dan 2000 salons zitten in de database en de behandelingen zijn uiteenlopend van kappersbeurten tot het waxen van je benen en van een wimperverlenging tot mogelijk acrylnagels laten zetten. Het boeken gaat heel makkelijk en je kunt zelf een tijdstip uitkiezen.

Het enige puntje was dat het tijdstip dat ik uitkoos bij nader inzien toch vol zat. De vorige keer, toen ik bij Treatwell een wimperverlenging boekte gebeurde dit ook. Ik werd gebeld of ik mijn afspraak kon verzetten en het werd allemaal heel netjes opgelost, maar ik kan me wel voorstellen dat het voor mensen met een drukke agenda lastig kan zijn. Gelukkig ben ik heel flexibel wink

Nailscafé


De salon die ik uitkoos was Nailscafé in Eindhoven. Op de foto’s die ik op internet zag, zag de salon er veelbelovend uit en bovendien zat het lekker dicht in de buurt.

In het echt zag de salon er nog leuker uit dan op de foto’s. Het oogt knus en gezellig, en de salon staat helemaal vol met mooie (nagel)verzorgingsproducten die er ook verkocht worden. De spullen zijn ontzettend leuk om cadeau te doen.

Bij binnenkomst krijg je een kopje thee met iets lekkers. De lekkernijen zoals cupcakes en bonbons worden er ook verkocht, vandaar de naam Nailscafé. Leuk concept!

Je wordt warm onthaald door de eigenaresse, en hele leuke en lieve vrouw waarmee ik tijdens mijn behandeling gezellig kon babbelen over onze gezamenlijke hobby: nagellak wink

De behandelingDe behandeling die ik koos was een manicure. Mijn handen werden gemasseerd met een fijne olie tot ze lekker zacht waren, en daarna waren mijn nagels aan de beurt. Deze werden gevijld en verzorgd. Tot slot heb ik mijn nagels laten lakken (dit hoort niet bij de manicure, maar heb ik er apart bij geboekt). Je kiest zelf een kleur en het leuke is dat je de nagellak mee naar huis mag nemen!

De nagellak waar bij Nailscafé mee gewerkt wordt is van het merk Morgan Taylor. In Nederland is het merk nog niet zo bekend, maar de vormgeving en de kwaliteit deed me een beetje denken aan OPI. Al is Morgan Taylor is wel een stukje goedkoper! Het is hele fijne en mooie nagellak, vooral de glitter nagellak vond ik er prachtig uitzien. De kleur die ik koos was dan ook een holografische glitter, genaamd ‘Fame Game’. Zoals ik verwachtte had dit lakje meerdere laagjes nodig om volledig dekkend te zijn, maar de eigenaresse van de salon nam er alle tijd voor. En het resultaat mag er wezen!

Verder vind ik de vorm waarin mijn nagels gevijld zijn erg mooi en ik ga proberen om dit zelf bij te houden.


Als afsluiting van je behandeling krijg je, indien je je nagels hebt laten lakken, het nagellakje mee naar huis in een mooi tasje. Ook kreeg ik een marshmallow in de vorm van een nagellak flesje, zó schattig! Ik heb ‘m nog steeds niet durven opeten bigsmile

Mijn handen zijn een aantal dagen heerlijk zacht gebleven en ook mijn nagels zagen er geweldig uit. Al met al vond ik het een fijne behandeling! De prijzen zijn uiteenlopend en voor elk budget. Een klassieke manicure kost je €17,95, maar je kunt ook gaan voor een mini manicure die een stuk goedkoper is. Nagels laten lakken is bij Nailscafé €12,95 en dat vind ik een zeer redelijke prijs aangezien je het flesje nagellak zelf mag houden. Ook kun je voor een paar euro extra een nail art laten maken.

Als je uit de buurt van Eindhoven komt zou ik zeggen; loop eens binnen bij Nailscafé. Al is het alleen al voor de leuke cadeautjes die ze er verkopen wink

Ben jij ooit bij een nagelsalon geweest?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Bouchra 24 maart 2015 at 11:32

  Leuk zeg, klinkt goed!

 • Reply Marielle 20 maart 2015 at 21:37

  Klinkt als een hele fijne behandeling!

 • Reply Rebecca 19 maart 2015 at 21:01

  Wat een ontzettend fijne behandeling heb je gehad! klinkt heerlijk :) Het lakje die je hebt gekozen is erg mooi en hoe leuk dat je die dan mee krijgt! Nog nooit gehoord!

 • Reply Melissa 19 maart 2015 at 18:16

  Lijkt me heerlijk om daar even een behandeling te nemen, ziet er op de foto’s goed uit en ook je review is erg goed ;) Leuk om te lezen!

 • Reply Anouk 19 maart 2015 at 14:01

  Heerlijk zo’n behandeling! Je nageltjes zijn echt super mooi geworden!

 • Reply Manon 19 maart 2015 at 09:26

  Dat ziet er heel erg goed uit, wat leuk dat je het lakje mee naar huis krijgt!

 • Reply Svenja 19 maart 2015 at 08:29

  Hmmm klinkt als een fijne behandeling, heerlijk om je handen eens zo in de watten te leggen! Prachtig lakje ook trouwens <3

 • Reply Mandy 19 maart 2015 at 08:25

  Klinkt goed!

 • Leave a Reply