Reviews

Max (Action) Eyeliner


Toen ik laatst bij de Action was, zag ik dat er in het make-up schap een aantal nieuwe producten lagen. Ook deze eyeliner viel me op. Ik was erg benieuwd en omdat ie zo goedkoop was besloot ik hem te proberen. Lees verder voor de review!


De eyeliner zit in een mooie verpakking en oogt eigenlijk helemaal niet goedkoop. Dat is echt een pluspuntje aan de Action! Ik heb de kleur 001 Black, maar ze zijn er ook nog in het bruin. Het product beloofde waterproof te zijn, wat mij nog nieuwsgieriger maakte.


Tijd om het product eens goed te bekijken. Toen ik de eyeliner openmaakte was ik lichtelijk teleurgesteld. Vraag me niet hoe ik er bij kwam, maar ik had namelijk zo’n eyeliner pen verwacht, zo’n viltstift idee. Ik zal wel weer niet goed gelezen hebben, haha. Dit is gewoon zo’n uitdraaibaar potloodje. Een beetje jammer, maar een potloodje komt ook altijd van pas natuurlijk! Een voordeel van zulke potloodjes is ook dat je ze niet hoeft te slijpen.


Dit is de swatch die ik op mijn hand maakte. Het potloodje is lekker zacht en je hoeft weinig druk te zetten om een streepje te kunnen maken. Hij is niet helemáál dekkend, maar in principe is het prima. Voor op/onder je ogen is het in ieder geval zwart genoeg en de kleur is ook nog op te bouwen.

Uiteraard heb ik ook nog getest of het product wel echt waterproof was. Ik hield mijn geswatchte hand onder de kraan, en de eyeliner bleef prima zitten en vlekte niet. Ik heb er wat overheen gewreven, de kleur vervaagde uiteindelijk wel een beetje, maar pas met een doekje kreeg ik het helemaal weg. Of dit product het zal overleven als je gaat zwemmen weet ik niet, maar een regenbui moet zeker lukken. Voor de waterproof-test is deze eyeliner wat mij betreft geslaagd.

Opzich een prima potloodje dus! Het enige nadeeltje is dat het prodcut na een lange schooldag een beetje in mijn ooghoeken is opgehoopt, maar dat heb ik met bijna alle oogpotloodjes die ik op mijn waterlijn gebruik. Voor de prijs is dit een prima product. Deze eyeliner is voor maar €0,59 te koop bij Action.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Allissa 7 februari 2013 at 16:36

    Absurd goedkoop is de action. Ziet er prima uit voor nog geen 60 cent (:

  • Reply Miss Sentinelli 6 februari 2013 at 12:58

    Ziet er goed uit!

  • Reply Isabella 6 februari 2013 at 10:06

    Ik moet deze ook maar eens gaan halen. Ziet er goed uit en voor die prijs zeker.

  • Leave a Reply