Max Factor fantasy fire


Een tijdje geleden was in bij Kruidvat en stuitte ik op deze prachtige lak van Max Factor. Ik had er al wat over gelezen op verschillende blogs, en het zag er erg mooi uit dus besloot ik deze lak ook te kopen. Kijk verder voor de swatches!
Kijk hoe mooi! Deze nagellak is enorm lastig vast te leggen op de foto, omdat in elk licht de kleur er anders uitziet. Het is een soort blauw/paars met een rode gloed en heel veel kleine glittertjes.

Ik had al op andere blogs gelezen dat deze lak niet goed dekt. Dat klopt inderdaad. Het beste kun je hem als topcoat gebruiken over een zwarte, of andere donkere lak die er mooi bij staat. Dit kan bijvoorbeeld donkerpaars, donkerrood of donkerblauw zijn. Bij elke kleur basecoat wordt het eindresultaat ook ietsje anders. Op mijn swatches heb ik een donkerblauwe lak als basis gebruikt.

Waar deze lak in het flesje al moeilijk te fotograferen was, was het op de nagels nog iets lastiger. Op deze foto zie je vooral blauw, met een klein beetje rode shimmer. In het echt was het nog tien keer mooier, en zag je ook duidelijk de rood/paarse gloed in bepaald licht. Echt een prachtige lak!

Max Factor nagellak, waaronder deze kleur Fantasy Fire, is onder andere te koop bij Kruidvat voor een prijs van €5,07

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *