Nails of the day: Ciaté Espadrilles


Van nagellak kan ik nooit genoeg krijgen. Kort geleden kon je op mijn blog lezen dat ik voor het eerst een lakje van het merk Ciaté kocht. Inmiddels is er nog eentje bij gekomen: Een prachtige, winterse kleur genaamd Espadrilles. Benieuwd naar de swatches?


Eigenlijk moet ik hier geen gewoonte van maken, want de nagellak van Ciaté vind ik best wel prijzig. Maar deze keer waren het, hoe kan het ook anders, de glitters die me overhaalden. Ik ben nu eenmaal gek op dingen die glimmen en glitteren!


Het lakje heeft een donkerrode basis, met een vleugje brons, en heel veel gouden shimmer. Het doet me denken aan Kerst, maar ook nu de feestdagen voorbij zijn draag ik graag zulke kleuren.


Op de bovenste foto draag ik twee laagjes, op de onderste drie. Dat derde laagje was eigenlijk overbodig, want zoals je ziet is de dekking gewoon prima. De substantie is wat waterig, waardoor het iets moeilijker was om egaal te verdelen. Maar gelukkig droogt het ontzettend snel dus hoef je niet lang te wachten!


Wat ben ik fan van deze kleur! Het is mooi, winters en het glittert. Wat wil je in dit seizoen nog meer? En wederom ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van Ciaté. Je betaalt wat meer, maar dan heb je ook wat.

De nagellak van Ciaté is te koop bij onder andere ICI Paris XL voor €9,95. Ook bij Big Bazar is het merk zo nu en dan te vinden, voor een zeer aantrekkelijke prijs!

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *