Reviews

NYC Cityproof intense lip color


Op mijn werk sta ik bekend als het meisje dat elke dag een andere kleur lippenstift op heeft. De reden ervoor is eigenlijk heel simpel: ik ben te lui om full face make-up te doen, maar met een kleurtje op de lippen zie je er al gelijk een stuk verzorgder uit, haha.

Omdat ik graag afwissel, zijn nieuwe lipproducten altijd meer dan welkom. Van NYC ontving ik een tof pakketje met drie nieuwe kleuren van de Cityproof Intense Lip Color.De verpakking is simpel, maar wel lekker praktisch. Je ziet gelijk om welke kleur het gaat.
Het zijn niet zomaar lipsticks, maar dikke lippotloden. Dat vind ik altijd erg fijn aanbrengen. Verder hebben ze allemaal een glanzende finish en belooft NYC dat ze maar liefst vijf uur blijven zitten. Ik ben erg benieuwd!


De Cityproof Intense Lip Colors zijn er in maar liefst 10 kleuren, waarvan ik er drie heb.
De kleuren die ik heb, van links naar rechts:
– 021 Parsons Pink
– 040 South Ferry Berry
– 020 Riverside Rose

De swatches


Dit is hoe de kleuren eruit zien op de huid. De pigmentatie is niet super – je moet er echt een paar keer overheen gaan om deze dekking te krijgen. Vooral de rechter kleur is nog erg doorschijnend. En zijn een stuk minder intens / fel dan ze er in de huls uitzien. Bij bijvoorbeeld de rode kleur verwachtte ik een soort felle brandweerwagen-rood, maar die neigt op de swatches eerder naar donkerroze. Wat overigens ook wel mooie kleur is!


En dit is dan hoe de kleuren er op de lippen uitzien. Linksboven zie je mijn lippen zonder iets erop, en dan opeenvolgend Parsons Pink, South Ferry Berry en Riverside Rose. Eenmaal aangebracht lijken de kleuren overigens beter te dekken dan op de eerdere swatches, dus dat is mooi meegenomen. Het product is romig en vrij zacht. Dit voelt fijn aan op de lippen – een beetje zoals een balsem – maar geeft wel nogal af. Dat is jammer!

Parsons Pink


Yay bad-hair-days
Over het algemeen ben ik geen fan van lichtroze, en al helemaal niet als het glanzend metallic is. Ik was dan ook erg bang voor deze kleur, maar eigenlijk vind ik het nog niet eens zo verschrikkelijk. Misschien komt dat door de wat lichtere dekking, waardoor het gevreesde Barbie-effect een heel stuk subtieler is. Ik weet nog steeds niet of dit een kleur is die ik vaak ga dragen, maar ik vind het gelukkig ook niet heel erg misstaan!

South Ferry Berry


Deze kleur vind ik leuk! Rood, maar dan net een andere tint dan je gewend bent. Dit felle kleurtje lijkt mij perfect voor de zomer en zal ik ook zeker vaker gaan dragen.

Riverside rose


Hoewel deze niet heel goed dekt, vind ik het effect juist wel mooi! Het is echt zo’n my lips but better kleurtje die haast iedereen zal staan. Kleuren zoals deze kan ik elke dag en bij elke gelegenheid dragen!


Ik vind het leuk dat ook NYC meedoet met de trend en dikke lippotloden op de markt brengt. De kleuren zijn mooi en gevarieerd en het product brengt fijn aan. De dekking is niet optimaal, maar is prima op te bouwen en dit maakt de sticks ook geschikt voor een wat subtielere look. Daar kan ik wel mee leven! smile Enig minpuntje vind ik de houdbaarheid. NYC belooft dat de kleur 5 uur blijft zitten, maar dat is bij lange na niet het geval. Doordat het product zo romig is geeft het erg snel af. Ik hou er niet zo van om mijn lipstick constant te moeten bijwerken, dus om die reden zal ik deze waarschijnlijk niet zo vaak dragen. Helaas!

Mocht je iets zoeken dat een subtiel effect geeft en verzorgend aanvoelt, dan zou je deze zeker eens moeten proberen! Zoek je naar een intense kleur die urenlang blijft zitten, dan kun je beter even verder kijken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Wies | Nature of Happiness 5 juni 2017 at 19:06

  Ziet er wel mooi uit! Riverside Rose vind ik het mooist :)

 • Reply Nicole 5 juni 2017 at 13:14

  Ik vind het echt mooie kleuren! Met name de meer rode kleur vind ik erg mooi!

 • Reply Teddy 3 juni 2017 at 14:55

  Die berry kleur vind ik je erg goed staan! Mooi :)

 • Reply Nienke 3 juni 2017 at 13:07

  Mooie kleurtjes zeg! Ik vind vooral Riverside rose erg mooi.

 • Leave a Reply