Reviews

NYC Oogschaduw en lippenbalsem

Vorige week won ik een NYC pakketje op deze blog. Superleuk natuurlijk. Behalve een paar nagellakjes had ik nog niks van NYC dus ik kon niet wachten om deze producten te testen!


Het pakketje dat ik ontving bevatte een oogschaduwpalletje in de kleur 815 Best of Broadway en een Applelicious Lip Balm in de kleur Big Apple Red. Ik had al veel over deze lippenbalsem gelezen en ook het oogschaduwpalletje heb ik voorbij zien komen op verschillende blogs. Ik was dus erg benieuwd!


De lippenbalsem ziet er leuk uit. De verpakking is lekker opvallend, in de stick zit een schattig appeltje en hij smaakt en ruikt ook naar appel.


Excuses voor de gescheurde mondhoeken op de foto. Het afwisselende weer doet niet veel goeds voor mijn lippen…
Anyway, de balsem smeert fijn uit en laat een subtiel kleurtje achter. Zeker voor een lippenbalsem is hij best goed gepigmenteerd! Ook worden mijn lippen er lekker zacht van.


Dan het oogschaduwpalletje. Om precies te zijn is dit het HD Color quattro eyeshadow palette, in de kleur Best of Broadway. Dit leek me een goed palletje voor bruine smokey eyes.De oogschaduws zijn zacht en zijn goed te blenden. Het palletje is redelijk goed gepigmenteerd, maar smokey eyes kun je er niet mee maken, daar zijn de kleuren niet intens genoeg voor. Wel is het perfect om een draagbare, dagelijkse look mee te maken.


Dit is de look die ik ermee heb gemaakt. Zoals je ziet vallen de donkere kleuren een beetje weg. Deze zijn wel in intensiteit op te bouwen, maar voor deze daily look heb ik het subtiel gehouden.


Ik ben vooral gek op de lippenbalsem. Ondanks dat ik de producten pas een paar dagen heb, zit deze nu zelfs al standaard in mijn tas. Ik denk ook dat ik de oogschaduws met plezier zal gebruiken. In de vroege ochtend heb ik vaak geen zin in een ingewikkelde look, en met dit palletje kan ik snel en gemakkelijk een mooie look creëren.  Juist omdat de pigmentatie niet zo intens is, vind ik dat handig ’s ochtends vroeg. Dan hoef je niet zo pietje precies te werken, haha. Al met al vind ik het dus fijne producten!

Ik weet de exacte prijzen niet (en omdat ik de producten gewonnen heb vind ik het een beetje stom om dat op te zoeken, haha) maar ik weet dat NYC een erg betaalbaar merk is en dat het te koop is bij Kruidvat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply isabelle 12 maart 2013 at 22:36

  leuk artikel! ik volg je nu op bloglovin’ check out mine? <3

 • Reply Eline 12 maart 2013 at 15:09

  Wow, beide erg mooi!

 • Reply Estrella 12 maart 2013 at 14:43

  Die lip balms wil ik ook nog steeds!

 • Reply Sofie 12 maart 2013 at 08:15

  De lippenalsem is erg fijn vind ik. Het palette heeft mooie kleurtjes, maar ik vind de pigmentatie wat tegenvallen.

 • Leave a Reply