Rimmel Rita Ora nagellak


Mijn nagellak collectie barst uit zijn voegen, en eigenlijk zou ik geen nieuwe exemplaren meer moeten kopen. Maar toen ik in de winkel deze schattige kleurtjes met een fikse korting tegen het lijf liep, kon ik het niet laten. Daarbij vind ik Rimmel één van de fijnste merken als het gaat om nagellak. Zouden deze me ook goed bevallen?


Deze lakjes zijn van de Rita Ora collectie. De hele lijn bestaat uit zomerse- en pastelkleuren en daar ben ik gek op! Ik moest echt moeite doen om niet de hele collectie mee te nemen. Uiteindelijk heb ik de schade weten te beperken tot drie kleurtjes. Van links naar rechts zie je 860 Bestibal Blue, 413 Oragina en 450 Daisy Days.

Rimmel zegt het volgende over deze nagellakken:
– Kleur, basecoat en topcoat in één
– Hoge impact kleur
– Glanzende anti-chip en longlasting formule

Normaal gesproken kijk ik nooit zo naar de beloftes, maar kies ik nagellak vooral op de kleur. Maar we zullen zien!

450 Daisy Days
Daisy Days is een zachtgele kleur. Zo’n kleur heb ik nog helemaal niet, dus dit is een mooie toevoeging aan mijn stash. Vaak zijn zulke lichte kleuren heel slecht dekkend maar deze dekt met twee á drie laagjes. Prima dus!

413 Oragina
Oragina is een knallende koraalkleur. Ik vind het ontzettend mooi en ik denk dat dit mijn favoriet is van de drie. De lak is super glanzend en ook over de dekking ben ik tevreden.

860 Bestibal Blue
Bestibal Blue is een hemelsblauw kleurtje die zacht, maar toch opvallend is. Volgens mij heb ik al een vergelijkbare kleur van Essence, maar of het echt een dupe is weet ik niet. Ik zal ze binnenkort eens naast elkaar houden. Ook bij Bestibal Blue valt over de kwaliteit niks negatiefs te zeggen!

Conclusie


Rimmel is haar beloftes zeker nagekomen: de kwaliteit van de nagellak is echt ontzettend goed. Alle kleuren hebben een goede dekking, maar wat ik nog het mooiste vind is de glans. Ik draag op de foto’s geen topcoat, de lakjes zijn van zichzelf zo shiny – het lijkt wel gellak! Ook blijven ze erg lang mooi: Oragina heb ik zes dagen gedragen en er was nog geen slijtage te zien.

Stiekem wil ik nu ook de rest van de collectie hebben!

De Rita Ora collectie van Rimmel ligt alweer een tijdje in de winkels, maar ze zijn nog steeds te koop!
De lakjes kosten €3,99 per stuk.

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *