Sleek blush – Rose Gold


Al heel lang stond ‘ie op mijn wishlist. Toch nam ik nooit de moeite om hem te bestellen, want een online bestelling plaatsen voor één artikel vond ik zo’n gedoe. Toen kwam de dag dat ik hem zomaar zag liggen in een winkeltje in Eindhoven, waar de blush zonder twijfel in mijn winkelmandje belandde. Eindelijk van mij! Ik heb het over de blush ‘Rose Gold’ van Sleek!


De blush komt in de bekende mat-zwarte verpakking die Sleek voor al haar producten gebruikt. Normaal gesproken zit er om de blushes, geloof ik, een kartonnen doosje maar bij deze was dat niet het geval. Ik weet niet of dat aan de winkel ligt of dat Sleek dit overbodige verpakkingsmateriaal heeft afgeschaft, maar ik vind het persoonlijk niet zo erg; de verpakking is stevig genoeg.

De kleur is 926 Rose Gold. Deze staat bekend als dupe van de populaire blush Nars Orgasm. De variant van Nars heb ik zelf niet, maar een kort onderzoekje op internet vertelde me dat Rose Gold van Sleek wat meer gouden glans bevat en net wat minder roze is dan Orgasm van Nars. Voor mij juist ideaal, want ik ben fan van blushes met veel glitter of glans!


Met de overvloed aan gouden glitter is deze blush alleen al in het doosje prachtig om te zien. (Overigens excuses voor het feit dat de foto half onscherp is, ik heb sinds dit weekend een nieuwe camera dus het is nog eventjes wennen!)


Zo ziet de swatch er uit op mijn arm, een mooie oudroze kleur met heel veel gouden glans! De blush is lekker zacht, maar niet te poederig: het werkt heel fijn! Wel is ‘ie erg gepigmenteerd, dus het is aan te raden je kwast goed af te tikken voor het aanbrengen.


Hier draag ik de blush op mijn wangen. Ik heb ‘m heel subtiel aangebracht voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Het was lastig vast te leggen op de foto’s, maar het is wel goed te zien hoe mooie glans het geeft. Het lijkt bijna alsof ik ook een highlighter heb aangebracht, maar dat is niet het geval. Ik vind het effect ontzettend mooi en natuurlijk, en ik denk dat dit zeker in de zomer de perfecte kleur gaat zijn om wat warmte in je gezicht te creëren.


Na op tientalle blogs lovende reviews te hebben gelezen, heb ook ik eindelijk Rose Gold aan mijn collectie toegevoegd. Hoewel ik meerdere blushes bezit in een soortgelijke kleur springt deze er toch echt bovenuit. De glans is bijzonder mooi en dat deze blush zo gehyped wordt begrijp ik dan ook volkomen!

De blushes van Sleek zijn onder andere te koop bij hun eigen webshop en in verschillende andere online winkels. Kom je uit de buurt van Eindhoven? In de binnenstad zit een winkeltje genaamd Boqz en daar verkopen ze ook producten van Sleek! De adviesprijs van de blushes is €5,50.

19 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *