Stila – A whole lot of love set


Mezelf trakteren op écht luxe make-up doe ik niet zo vaak. Toen ik in Amerika bij Sephora was en mezelf beloofd had dat ik iets mocht uitzoeken, voelde ik me dan ook net een kind in een snoepwinkel! Na veel swatchen, rondkijken, twijfelen en nog meer swatchen ging ik uiteindelijk voor dit palette van Stila. Een voor mij nog onbekend merk. Is ‘ie kwalitatief net zo mooi als hij eruit ziet?


Het palette heet voluit de ‘A Whole Lot Of Love Set’ (een hele mond vol!) en is uitgebracht speciaal voor de feestdagen. Het zit dan ook, heel toepasselijk, verpakt in een gouden doos.


Open je de doos, dan komt daar dit geweldig mooie palette uit. De verpakking vind ik zo ontzettend mooi! Het ziet er een beetje uit als een clutch, heel gaaf.


En dit is de inhoud. Vier blushes, een mascara en maar liefst 20 oogschaduws. Dat is echt enorm veel! Ter vergelijking: de Naked palettes van Urban Decay bevatten ‘maar’ 12 kleuren oogschaduw. En dat terwijl de prijzen ongeveer hetzelfde zijn – een Naked palette kost 54 dollar en deze A Whole Lot Of Love Set van Stila kost 59 dollar. Voor een paar centen meer heb je dus ongeveer twee keer zoveel inhoud! En volgens Stila heeft de inhoud (wanneer je alles los zou kopen) een waarde van 225 dollar. Goeie deal dus!


Naast het feit dat de inhoud enorm is, zijn de kleuren ook heel gevarieerd. Je kunt er dus alle kanten mee op.

De grote inhoud heeft overigens een klein nadeeltje en dat is dat het palette echt heel groot is (een Naked palette past er ongeveer twee keer in). En het is ook best veel gewicht. Ik gewoon een beetje een lamme arm wanneer ik dit palette vasthoud tijdens het opmaken, haha. Leuk bedacht dat in één doos alles zit wat je nodig hebt, maar in de praktijk dus niet erg handig om mee te nemen.

Swatches Stila blushes


De eerste foto is zonder flits, de tweede met flits.

De blushes hebben ook namen, namelijk:
– Light Pink
– Dusty Rose
– Peach Shimmer
– Berry Shimmer

De bovenste blushes zijn matte, de onderste hebben een shimmer. Wat me gelijk opviel is dat de kleur linksonder me heel erg doet denken aan ‘Orgasm’ van Nars en ‘Rose Gold’ van Sleek. Ik hou van dit soort kleuren!


De pigmentatie van de blushes ziet er prima uit! De lichtroze kleur vind ik voor mijn huid te licht, dat zou ik niet snel dragen. De andere drie daarentegen vind ik erg mooi. Mijn favoriet is ‘Peach Shimmer’!

Swatches Stila oogschaduwsDe bovenste foto is zonder flits, de onderste met flits.

Ook de oogschaduws hebben allemaal namen.
Rij 1: White Sparkle, Pale Peach, Nude Shimmer, Metallic Peach, Rose Gold
Rij 2: Rose Pewter, Seaweed, Metallic Taupe, Warm Honey, Warm Taupe
Rij 3:, Cool Taupe, Chocolate, Rose, Deep Plum, Lapis
Rij 4: Denim, Frosted Lavender, Eggplant, Black Pearl, Coal


De eerste rij.
Zelfs de lichte oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, dat zie je niet vaak! De rechtse oogschaduw, Rose Gold, springt er voor mij bovenuit. Wat een geweldige kleur, wauw!


De tweede rij.
Ook dit ziet er allemaal prima uit. De lichtbruine matte kleur is een ietwat korrelig, maar het is niet zo storend. Mooie kleuren!


De derde rij.
Wederom goede kwaliteit, ook van de matte kleuren. Een donkerbruine matte oogschaduw had ik nog niet, dus hier ben ik erg blij mee! De blauwe tint vind ik ook prachtig, maar zulke kleuren vind ik helaas niet zo mooi staan bij mezelf. De één na laatste kleur, Deep Plum, doet me overigens heel erg denken aan ‘Beauty Marked’ van MAC, één van mijn favoriete oogschaduws!


De vierde en laatse rij.
Van de lila kleur ben ik niet zo’n fan, de andere tinten vind ik gelukkig wel erg mooi. De donkerblauwe vind ik heel gaaf, net als de metallic grijze kleur.


Bij de set zit ook een mini-variant van de HUGE™ Extreme Lash Mascara. Toen ik het borsteltje zag kreeg ik even de kriebels, want normaal gesproken werken dit soort mascara’s totaal niet bij mij. Ik ben meer van de harde, rubberen borsteltjes.

Maar gelukkig bleek de kwaliteit gewoon prima te zijn. Of ik het echt ‘Extreme lash’ kan noemen denk ik niet, want de mascara maakt mijn wimpers niet per sé voller. Wel lijken ze een stuk langer en het separeert mijn wimpers goed. Geen klontjes of spinnenpootjes gelukkig! Gewoon een fijne mascara.


Natuurlijk heb ook een ooglook gemaakt met de oogschaduws en de mascara uit het palette. (Kwalitatief niet de beste foto’s ooit, maar je snapt het idee!)


Full face foto met de ooglook. Op mijn wangen draag ik de blush Peach Shimmer.


Ik ben echt helemaal fan van dit palette! Bijna alle kleuren vind ik mooi, en de kwaliteit van de producten is echt ontzettend goed. Zowel de blushes als de oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, zacht en geven weinig tot geen fall-out. Heel fijn om mee te werken dus. Daarnaast kun je met de verschillende kleuren zowel een alledaagse look maken, als een heftige party-look. Dit Stila palette kost een klap geld, maar dat is het wat mij betreft zeker waard!

De Stila A Whole Lot Of Love set is gelimiteerd verkrijgbaar bij Sephora of op de officiele site.

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *