Swatch – Essie ‘On a silver platter’


De nagellakken van Essie vind ik echt te gek, al is het alleen al om de verpakkingen. Toch koop ik ze niet zo vaak, omdat ik ze vrij duur vind. Maar toen ik deze bijzondere kleur zag moést ik ‘m proberen! Zou dit eindelijk een glitter lakje zijn die met één laagje dekt? Kijk mee naar de swatches!


Dit. Is het niet prachtig? De naam van deze glitterbom is 291 On a silver platter. Eigenlijk was ik een beetje uitgekeken op ‘standaard’ zilveren glitter lakjes, ik vind het meer iets voor de feestdagen en je ziet het vrij veel. Maar de grove blauwe glitters / flakies die er doorheen zitten maken de lak zo speciaal! Ik kan er echt naar blijven kijken!Op de foto’s draag ik twee laagjes, zonder base- of topcoat. Voor een glitterlak is de dekking prima, althans beter dan gemiddeld, maar een derde laagje was nét wat mooier geweest. Het is een beetje lastig aanbrengen wanneer je de grote blauwe glitters gelijkmatig wilt verdelen. Deze grote glitters liggen als het ware op je nagels, waardoor je ze voelt zitten, maar hé dat hebben we er allemaal voor over want ik vind de kleur echt prachtig. De basiskleur is zilver, maar in bepaald licht lijken ze wel een bronzen of gouden gloed te hebben. Heel apart! Iets vergelijkbaars zul je niet snel tegenkomen.

Hoewel ik ‘m niet zo vaak draag (op mijn werk mag ik geen nagellak dragen en glitter nagellak is zó vervelend met verwijderen!) ben ik echt gek op On a silver splatter. Hij was zeker het geld waard!


‘On a silver splatter’ en alle andere Essie nagellakken zijn te koop bij o.a. Etos voor een prijs van €9,99

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *