Reviews

Teeez Cosmetics Review


Teeez Cosmetics is een wat moeilijker verkrijgbaar merk, maar dat betekent niet dat de producten niet goed zijn! Ik heb er niet veel, maar de producten die ik heb vind ik erg fijn. Toen er bij mijn plaatselijke drogist een kortingsactie was, besloot ik weer eens wat te gaat testen van Teeez. Dit keer de een mascara en een losse eyeshadow. Lees verder voor de reviews!


Dit zijn de Ssshocking Length mascara en de Loose Powder Eyeshadow in de kleur 11 Outta Control. Ik blijf de drukke printjes op de verpakkingen van Teeez geweldig vinden!


De verpakking is nogal misleidend, ik dacht namelijk eerst dat het een glitter eyeliner was. Toen ik hem in de winkel even swatchte, bleek het dus oogschaduwpoeder te zijn. Het is een bijzondere, oudroze kleur met héél veel glitters.Aan de dop zit een stevig kwastje, eerder een soort spons applicator maar dan fijner qua vorm. Leuk bedacht, losse oogschaduw in een potje kan namelijk veel troep geven, en op deze manier kun je hem ook nog eens makkelijk meenemen. Ook lijkt de poeder een beetje aan het kwastje vast te plakken, zodat niet alles eruit valt als je de dop eraf draait.


Hier heb ik één veegje aangebracht op mijn hand. Door het kwastje is het makkelijk aan te brengen en kun je netjes een streepje trekken zonder dat meteen alles onder de glitters zit. Al moet je niet gaan wrijven of blazen, want dan wordt het een rommeltje.

Ik heb er ook een ooglook mee gemaakt, deze staat verderop het artikel zodat je ook meteen de mascara kan zien.


Dit is de Ssshocking Length mascara in de kleur 04 Sexy. Ik vind het wat vreemd dat deze mascara 04 als nummer heeft, aangezien het gewoon zwart is (en zwart is meestal genummerd als 01)


De mascara heeft een krom borsteltje. Dat zal nog even wennen zijn om aan te brengen. Verder is het borsteltje gemaakt van korte, silicone ‘haartjes’. Dit is iets wat ik altijd heel fijn vind werken.

Natuurlijk heb ik beide producten ook op mijn ogen geprobeerd.

De mascara geeft veel lengte aan mijn wimpers. Het kromme borsteltje is even wennen (zie het vlekje boven mijn rechteroog, oeps!) maar het werkt eigenlijk wel fijn! Ook separeert de mascara mijn wimpers goed. Voor de ooglook heb ik de Loose Powder Eyeshadow gebruikt op het ooglid, en een bijpassend kleurtje uit het 88 palette in mijn crease. Zoals ik al vermoedde kun je met het kwastje de poeder makkelijk aanbrengen. Wel had ik voor de zekerheid een speciale oogschaduwbasis gebruikt (speciaal voor losse oogschaduw) omdat ik bang was dat het veel fall out zou geven en om de glitters op hun plek te houden.


Zoals je ziet onder mijn oog, gaf het inderdaad redelijk veel fall out, maar dit is vrij normaal met losse oogschaduws.

Desondanks ben ik erg tevreden over beide producten! Vooral de mascara is een echte budget topper. De Loose Powder Eyeshadow kost ongeveer 4 euro (ik weet het niet meer precies, sorry) en de Ssshocking Length mascara kost 5,99. Het enige nadeel is dus dat producten van Teeez Cosmetics niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn. Kijk hier voor een verkooppunt bij jouw in de buurt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Purpurapapilio Nails 26 februari 2013 at 00:35

  ik heb tot nu toe alleen teeez nagellak :) Leuk om dit te lezen! Als ik het weer tegen kom probeer ik er ook wat van uit!

 • Reply Han 21 februari 2013 at 21:15

  Gogh, wat mooi de oog makeup! Alleen al voor de prachtige verpakking zou je het kopen!

 • Reply Michaela 21 februari 2013 at 20:14

  Ziet er mooi uit! Ik heb ook een aantal Teeez producten die erg fijn werken :)

 • Reply BeautyFrique 20 februari 2013 at 18:40

  Lijken me hele fijne producten :)!

 • Reply Ester 19 februari 2013 at 20:54

  Ik heb uit dezelfde serie een pen eyeliner gekocht, had een heel positieve review gelezen, maar vond ‘m zelf wat tegenvallen, zoals tot nu toe praktisch alle pen eyeliners, op die van Eyeko dan dan.

  • Reply Mandy 21 februari 2013 at 22:53

   Ik vind pen eyeliners juist wel fijn, maar ze drogen wel snel uit helaas.

 • Reply Miss Sentinelli 19 februari 2013 at 12:53

  Wow, ziet er goed uit!

 • Leave a Reply