Yves Saint Laurent lipstick


Een tijd geleden was ik bij de Bijenkorf en daar stond ik gefascineerd te kijken bij allerlei high-end make-up merken. Ik was niet van plan om iets te kopen, tot ik bij het schap van Yves Saint Laurent stond. De lipsticks lokten me met hun mooie verpakkingen, maar na het swatchen was ik overtuigd; Deze gaat met mij mee!


(de kleur komt niet overeen)
Kijk, dit deed het hem. De huls van de lipstick is gewoon te mooi voor woorden. Het straalt luxe uit, het voelt zwaar en luxe aan en daardoor is het echt een soort cadeautje voor jezelf. Niet dat je iets alleen moet kopen omdat het een mooie verpakking heeft, maar ik denk dat ik niet de enige ben die hierdoor sneller overtuigd raakt.


De lipstick die ik heb is van de Rouge Volupté Shine lijn. Dat is een hele mond vol, maar het komt er op neer dat de lipsticks van deze lijn extra glanzend en een beetje sheer zijn. De kleur die ik heb is nummer 15, Coral Intuitive. Op deze foto lijkt de stick heel fel, maar omdat hij dus niet volledig dekkend is valt het wel mee. De kleur op de huls komt het beste overeen met de daadwerkelijke kleur.Eenmaal geswatcht ziet het er ongeveer zo uit, de kleur komt het beste overeen op de foto rechtsonder. Zoals je ziet is hij niet enorm dekkend, wat overigens wel is op te bouwen, maar vooral enorm glanzend! Normaal gesproken zou ik niet snel zoveel geld betalen voor een niet-zo-gepigmenteerd product, maar bij deze lipstick hoort dat juist en daarbij vond ik dat hij me wel mooi stond.


Of ik tevreden ben met deze lipstick? Volmondig ja. Na een complete maaltijd zal je de lipstick even moeten bijwerken, maar dat vind ik niet zo erg. Wanneer je wat drinkt of wat kleins eet vervaagt vooral de glans, maar het kleurtje blijft subtiel achter. Als je echt voor een langere houdbaarheid wil gaan moet je niet bij de Shine lijn zijn, maar bij de gewone Rouge Volupté lijn. Maar als je zoals ik een subtielere kleur met veel glans zoekt, dan is deze lipstick perfect. Hij smeert fijn uit, de substantie is zo zacht als boter, droogt je lippen niet uit en ruikt/smaakt ook nog eens lekker. En die verpakking hè… Wat wil een meisje nog meer?

De lipsticks van Yves Saint Laurent zijn te koop bij onder andere de Bijenkorf, Ici Paris en Douglas en kosten €30. Bij Ici Paris is momenteel een kortingsactie, klik hier voor meer informatie.

Wat vinden jullie van de lipsticks van Yves Saint Laurent?

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *