Reviews

Zoeva Rose Golden luxury set Vol. 2


Ik vond dat ik nieuwe kwasten nodig had. Aangezien de kwasten van Zoeva worden gezien als de Ferrari’s onder de make-up kwasten, wilde ik ook voor dit merk gaan. Inmiddels weten jullie wel dat ik gek ben op alles dat roségoud is, en daarom belandde de roségouden kwastenset al snel in mijn winkelmandje. Vandaag laat ik jullie de set zien en zal ik alle kwasten één voor één bespreken.


De set komt in een mooie, roségouden etui. De etui is vrij groot dus er is nog genoeg ruimte om er ook make-up in te stoppen.


Alle kwasten op een rijtje. De set is heel divers en alle kwasten zijn voorzien van een beschermhoesje. Deze heb ik bewaard, want zo blijven ze langer mooi mocht ik ze gaan vervoeren als ik bijvoorbeeld op vakantie ga. De kwasten zien er prachtig en romantisch uit, ik ben gek op deze kleuren!Ook zijn ze best zwaar, wat luxe aanvoelt en ook nog eens fijn in de hand ligt.

Er is ook aan details gedacht, zo zit er op elke kwast (bovenin, op het glimmende gedeelte) een patroontje gegraveerd. Elke kwast is voorzien van een naam en een nummer, en op de andere kant staat ‘Rose Golden’ met kleine steentjes ingelegd. So pretty!

104 Buffer


De bufferkwast is één van mijn favorieten van deze set. Hij is vrij compact en ligt lekker in de hand. De haartjes voelen zacht aan maar zijn wel stevig en staan dicht op elkaar. Deze kwast gebruik ik om vloeibare foundation of BB-cream mee aan te brengen en dat doet ‘ie een stuk mooier en egaler dan de kwasten die ik voorheen gebruikte. Topper bigsmile

109 Luxe face paint


Deze kwast heeft een bijzondere vorm en is bedoeld om je gezicht mee te contouren en shapen. Deze heb ik nog niet echt gebruikt, want mijn gezicht helemaal shapen doe ik niet vaak, maar ik kan wel zeggen dat de haartjes erg fijn aanvoelen. De kwast is vrij klein, dus je kan er heel precies mee werken.

126 Luxe cheek finish


Nadat je je gezicht geshaped hebt met de vorige kwast, kun je het geheel mooi uitblenden met deze. Zelf heb ik de laatste tijd niet echt uitgepakt met het shapen van mijn gezicht, maar deze kwast heb ik wel ‘gewoon’ voor blush gebruikt en dat doet ‘ie prima. Hij is een beetje plat en erg zacht, dus je kunt een harde streep blush aanbrengen en deze vervolgens blenden. Voorheen had ik altijd ronde blush-kwasten, maar ik moet zeggen dat deze plattere vorm me goed bevalt.

226 Smudger


Deze kwast is bedoeld om oogpotlood en oogschaduw uit te vagen. Ideaal om smokey eyes mee te maken. Door de stevigheid van deze kwast denk ik dat ‘ie het ook goed zal doen met cream producten zoals cream oogschaduw. Door de vorm gebruik ik hem ook graag om, met oogschaduw, lijntjes te trekken onder mijn onderste wimperrand en dit vervolgens een beetje uit te vagen.

322 Brow line


Een kwastje om de wenkbrauwen mee bij te tekenen. Meestal gebruik ik een potloodje voor mijn wenkbrauwen, maar ik moest deze kwast toch even proberen! Ik ben geen kei in het werken met wenkbrauwpoeder, maar wat me opviel was dat de haartjes vrij hard zijn. Ook is de kwast vrij groot, wat niet erg handig bleek te zijn (zo dik / breed zijn mijn wenkbrauwen niet!). Misschien is het een kwestie van oefenen, maar voor nu is deze kwast helaas een tegenvaller!

317 Wing liner


Sinds ik de eyeliner in stift vorm heb ontdekt, gebruik ik eigenlijk nooit meer gelliner waarbij je zulke kwasten nodig hebt. Toch ben ik wel tevreden met deze kwast. Hij is heel erg dun / plat, waardoor je dunne lijntjes kan trekken. Het verschil met andere eyeliner kwasten is dat bij deze de haartjes een stukje langer zijn. Hierdoor voelt de kwast een beetje slap (waardoor mijn verwachtingen niet zo hoog waren) maar je kunt er juist haarscherpe lijntjes mee trekken smile

228 Luxe crease


Zonder blendingkwast zou mijn leven incompleet zijn (oke, dat is overdreven, maar een blendingkwast is wel een zeer belangrijke tool bij mijn dagelijkse make-up routine!). Over deze van Zoeva valt weinig te zeggen; hij doet wat ‘ie moet doen en de haartjes voelen fijn aan. Gewoon goed dus bigsmile

234 Luxe smoky shader


Deze kwast is er om oogschaduw op het bewegend ooglid aan te brengen. Hij is een beetje aan de grote kant, maar het werkt wel. De haren zijn erg stevig. Mijn vorige oogschaduwkwastje was veel slapper, dus het was even wennen om met deze te werken. Het zorgt uiteindelijk wel voor minder fallout en een betere dekking. Omdat de haren zo stevig zijn, denk ik dat deze kwast ook wel geschikt is om concealer mee aan te brengen.Mijn vorige kwastenset was van Ebay en daar deed ik al jaren mee. Dit zijn mijn eerste wat duurdere kwasten en ik was even bang dat ik er spijt van zou krijgen, maar nee: ik ben heel tevreden!

Oke, het riskante aan zo’n complete set is dat je niet alle kwasten even vaak zult gebruiken, en dat is ook bij mij het geval. Maar de bufferkwast, de blendingkwast en de blushkwast gebruik ik sowieso dagelijks, en alle anderen ook met regelmaat. Behalve de wenkbrauwkwast en de contourkwast dan, maar zulke kwasten gebruikte ik voorheen ook bijna nooit. De set bevatte wat mij betreft (kwalitatief) één misser en dat was de wenkbrauwkwast. Dat neem ik maar voor lief, want de rest werkt fijn en de set ziet er ook nog eens prachtig uit!

De Zoeva Rose Golden luxury Vol. 2 (een hele mond vol!) set is te koop voor €65 bij o.a. Zoeva.de

Heb jij al ooit kwasten van Zoeva geprobeerd?

(Psst! Doe jij al mee aan de winactie?)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Anke 30 maart 2015 at 23:30

  Wauw, wauw, wauw! Dit is GE-VAAR-LIJK!!! Ik heb nog maar enkele maanden de zwarte rose golden set van ZOEVA, maar hier zitten ook nog andere kwasten in, enkel jammer dat ik de buffer toen apart heb bij besteld… Maar echt, deze set ga ik echt aankopen! Fijne review, mijn review volgt binnekort ook!

 • Reply Natasja 30 maart 2015 at 16:07

  De eerst volgende keer dat ik een kwastenset ga kopen, gaat dit hem zeker zijn!

 • Reply Delphine 29 maart 2015 at 12:10

  Supermooie kwasten. Ik heb ook al getwijfeld ze te kopen maar ik overlaatst een Zoeva oogschaduw set gekocht. Ik wil ze dus niet dubbel kopen.. Ik mis nog enkel een platte contourkwast, maar ik zal het nog even proberen uit te houden zonder. Ik kan me voorstellen dat je geen spijt hebt!

 • Reply Saraya 28 maart 2015 at 20:43

  Prachtige kwasten <3
  En ze zien er erg goed uit!
  X

 • Reply Rebecca 28 maart 2015 at 19:20

  Oh myyyy alleen al door de looks zou ik deze willen! Wat een pareltjes! Ik heb wel eigenlijk nieuwe kwasten nodig maar vind het stiekem toch altijd weer een hoop geld..

  • Reply Mandy 30 maart 2015 at 18:45

   Ja het is ook een best flink bedrag. Maar je krijgt wel 8 kwasten voor 65 euro, dus dat is omgerekend maar ongeveer 8 euro per kwast ;)

 • Reply DIONNE 28 maart 2015 at 13:41

  Wauw! Wat een prachtige set!

 • Reply Dina 28 maart 2015 at 11:04

  Wauw, wat een mooie en luxe kwasten! Heel mooi. Ik hoop dat je er veel en lang plezier mee hebt! :D

 • Reply Mariëlle 28 maart 2015 at 11:03

  Als ik een ding nog heel graag wil, dan is dat deze set en ook in deze kleur. Ik ben hier geloof ik een beetje verliefd op maar oef de prijs houd me tegen!

 • Reply Nicole 28 maart 2015 at 11:02

  Wat een prachtige kwasten zeg. Dat rosegold maakt het zoveel mooier!

 • Reply Svenja 28 maart 2015 at 08:14

  Wauw, wauw en nog eens wauw. Het is echt ontzettend mooie set qua vormgeving. Zo fijn dat jij hem nu hebt. Bij mij staat die ook op de wishlist, hopelijk kan ik de set ook snel een keer aanschaffen!

 • Leave a Reply