Aankoopjes bij E.L.F.Eyes Lips Face, oftewel E.L.F., is een make-up merk met hele fijne prijsjes. Het is al een tijdje op de (online) markt, maar ik had er nog nooit wat besteld. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dus! Vandaag een mini-shoplog van de spulletjes die ik bij E.L.F. bestelde.


Ik heb al best veel blushes in mijn stash, maar eigenlijk zit er weinig variatie in: Bijna allemaal ‘warme’ kleuren en vaak met een shimmer. Tijd voor iets anders dus. Deze knalroze blush van E.L.F. heeft de naam Pink Passion en schijnt een goede dupe te zijn van Sleek Pixie Pink. De pigmentatie van deze E.L.F. blush schijnt verbluffend te zijn, dus ik ben benieuwd en bereid me voor op Barbie-roze wangetjes. Een review volgt! De blush kost €4.


Nu ik steeds vaker pogingen doe om mijn gezicht mooi te shapen, gebruik ik ook vaker highlighter. Echter had ik deze alleen nog maar in poedervorm. Ik was dus benieuwd hoe een vloeibare variant me zou bevallen. De highlighter kan worden aangebracht op de wangen, ogen en lippen. Ik bestelde ‘m in twee kleuren, een warme tint genaamd ‘Golden Peach’ en een koelere roze kleur genaamd ‘Persimmon’. Ze kosten slechts €1 per stuk!


Een paar jaar geleden waren beautybloggers massaal enthousiast over de make-up mist van MAC, een spray die je na het opmaken op je gezicht spuit waardoor je make-up langer en mooier zou blijven zitten. Die van MAC heb ik nooit geprobeerd, maar E.L.F. heeft een soortgelijk product in het assortiment, genaamd ‘Makeup Mist & Set’. Deze kostte €4.


Ik was nog op zoek naar een goede bufferkwast, een kwast waarmee je vloeibare foundation mee kunt aanbrengen. Voor het lage prijsje was deze het proberen waard. Ik heb ‘m al gebruikt en ik ben zeer tevreden. De haartjes zijn lekker zacht maar toch stevig, wat ervoor zorgt dat de foundation egaal én snel wordt aangebracht. Deze bufferkwast kost €4.


Deze mooie, kleurrijke poeder is bedoeld voor het gezicht. Het schijnt dat deze poeder eenmaal op het gezicht transparant is, wat dus ideaal zou zijn voor het matteren en afpoederen van foundation. Behalve dat ik het er prachtig vind uitzien, ben ik ook erg benieuwd naar de werking. Dit poedertje heeft de luxe naam ‘Complexion Perfection’ en kost €4.


Dat was het weer! Ik vind dat ik mijn bestelling best bescheiden heb gehouden en bovendien was het, door de lage prijzen, ook niet zo schadelijk voor mijn portemonnee. Enig minpuntje bij E.L.F. is dat er €6,95 verzendkosten bij komen. Zorg er dus voor dat je lekker veel tegelijk bestelt om dat te compenseren wink

De producten zijn te koop op Eyeslipsface.nl

Heb jij ooit iets van E.L.F. gekocht?

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *