Shoplog

Aankoopjes bij E.L.F.Eyes Lips Face, oftewel E.L.F., is een make-up merk met hele fijne prijsjes. Het is al een tijdje op de (online) markt, maar ik had er nog nooit wat besteld. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dus! Vandaag een mini-shoplog van de spulletjes die ik bij E.L.F. bestelde.


Ik heb al best veel blushes in mijn stash, maar eigenlijk zit er weinig variatie in: Bijna allemaal ‘warme’ kleuren en vaak met een shimmer. Tijd voor iets anders dus. Deze knalroze blush van E.L.F. heeft de naam Pink Passion en schijnt een goede dupe te zijn van Sleek Pixie Pink. De pigmentatie van deze E.L.F. blush schijnt verbluffend te zijn, dus ik ben benieuwd en bereid me voor op Barbie-roze wangetjes. Een review volgt! De blush kost €4.


Nu ik steeds vaker pogingen doe om mijn gezicht mooi te shapen, gebruik ik ook vaker highlighter. Echter had ik deze alleen nog maar in poedervorm. Ik was dus benieuwd hoe een vloeibare variant me zou bevallen. De highlighter kan worden aangebracht op de wangen, ogen en lippen. Ik bestelde ‘m in twee kleuren, een warme tint genaamd ‘Golden Peach’ en een koelere roze kleur genaamd ‘Persimmon’. Ze kosten slechts €1 per stuk!


Een paar jaar geleden waren beautybloggers massaal enthousiast over de make-up mist van MAC, een spray die je na het opmaken op je gezicht spuit waardoor je make-up langer en mooier zou blijven zitten. Die van MAC heb ik nooit geprobeerd, maar E.L.F. heeft een soortgelijk product in het assortiment, genaamd ‘Makeup Mist & Set’. Deze kostte €4.


Ik was nog op zoek naar een goede bufferkwast, een kwast waarmee je vloeibare foundation mee kunt aanbrengen. Voor het lage prijsje was deze het proberen waard. Ik heb ‘m al gebruikt en ik ben zeer tevreden. De haartjes zijn lekker zacht maar toch stevig, wat ervoor zorgt dat de foundation egaal én snel wordt aangebracht. Deze bufferkwast kost €4.


Deze mooie, kleurrijke poeder is bedoeld voor het gezicht. Het schijnt dat deze poeder eenmaal op het gezicht transparant is, wat dus ideaal zou zijn voor het matteren en afpoederen van foundation. Behalve dat ik het er prachtig vind uitzien, ben ik ook erg benieuwd naar de werking. Dit poedertje heeft de luxe naam ‘Complexion Perfection’ en kost €4.


Dat was het weer! Ik vind dat ik mijn bestelling best bescheiden heb gehouden en bovendien was het, door de lage prijzen, ook niet zo schadelijk voor mijn portemonnee. Enig minpuntje bij E.L.F. is dat er €6,95 verzendkosten bij komen. Zorg er dus voor dat je lekker veel tegelijk bestelt om dat te compenseren wink

De producten zijn te koop op Eyeslipsface.nl

Heb jij ooit iets van E.L.F. gekocht?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Nicole 24 februari 2015 at 15:59

  Echt super leuke aankoopjes! ELF is echt een top merk!

 • Reply Jana 21 februari 2015 at 18:18

  Leuke bestelling! Ik ben ook nog altijd heel benieuwd naar die face mist! Zelf heb ik ook een van die vloeibare highlighters maar ik moet zeggen dat ik nog altijd liever een highlighter in poedervorm gebruik.

 • Reply Julie 21 februari 2015 at 12:28

  Mooie producten heb je gekocht! Ik heb er ooit nog maar één keer iets besteld en was hier wel erg tevreden over! :-)

 • Reply Mariëlle 21 februari 2015 at 11:59

  Super leuke bestelling hoor, ik ben benieuwd naar de blush en de mist!

 • Reply Sanne Makeupgorgeous 21 februari 2015 at 10:44

  Mooie aankoopjes. Ik vind die bufferkwast van Elf geweldig. Ik heb deze nu iets meer dan 2 jaar en hij is nog steeds in perfecte staat.

 • Reply Tineke 21 februari 2015 at 06:50

  Mooie bestelling, ik ben erg benieuwd naar de make up mist!
  Liefs

 • Leave a Reply