Cadeautip: Frozen giftbox van Primark

Frozen Giftbox

Nog op zoek naar een cadeautje voor de feestdagen? Tijdens een shopsessie bij Primark stuitte ik op een schattig, mysterieus cadeaudoosje van Frozen. Bij het openen maakte mijn hart een sprongetje; de inhoud is misschien nog wel leuker dan het doosje zelf! En omdat jullie vast net zo nieuwsgierig zijn als ik, laat ik vandaag zien wat voor leuks er in deze mystery box zit.Het doosje zelf. Primark heeft de doosjes voorzien van een strikje, zo heb je een kant en klaar cadeau. Ideaal voor mensen die, zoals ik, altijd aan de late kant zijn met de kerstinkopen. Het doosje is ook vrij klein en compact. Ziet het er niet leuk uit? Als Frozen-fan trok het in elk geval meteen mijn aandacht!Om je al ingepakte cadeau wat persoonlijker te maken zit er een label aan die je zelf kunt invullen. Al verklapt de vorm van dit kaartje al een beetje wat er in zit… Gaat er al een belletje rinkelen?


Wanneer je het doosje opent is dit wat je aantreft: prop papier, en mysterieus voorwerp van textiel wink


Surprise! Het is een t-shirt! Het printje, want wie houdt er nu niet van Olaf de sneeuwpop, is enorm leuk en schattig. Het model van het shirt is een beetje ‘standaard’; een vrij hoog gesloten hals en met korte mouwtjes. Die mouwtjes zijn overigens aan het uiteinde omgeslagen. Het is niet een model wat ik normaal gesproken vaak draag, maar doordat ik de print té leuk vind draag ik ‘m gewoon lekker. Echt warm is ‘ie niet, maar nu het winter is lijkt het me sowieso de bedoeling om er een jasje of vest overheen te dragen. Wel vind ik de stof erg fijn. En wat betreft de kwaliteit: tja, het is Primark-kwaliteit, al heb ik daar zelf nog nooit problemen aan ondervonden dus ik verwacht ook bij dit shirtje dat ‘ie best een tijdje mooi zal blijven.


Al met al lijkt me deze mini giftbox ideaal om cadeau te doen of te krijgen. Of je koopt ‘m gewoon lekker voor jezelf, dat deed ik immers ook! Ben je niet zo’n fan van Frozen? De giftboxjes zijn er in meerdere varianten, bijvoorbeeld Harry Potter of Marvel. Verder zijn, voor zover ik heb gezien, gewoon alle maten verkrijgbaar. Zelf heb ik een XS gepakt en hij zit me wel wat wijd, maar volgens mij is het ook niet de bedoeling dat het shirtje super strak zit.

De giftboxen met t-shirts zijn te koop bij Primark voor €9 per stuk.

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *