Hema Shoplog


Jeej, weer een shoplog! Want het is weer zo ver: einde van de maand, studiefinanciering staat op de rekening en dus was het tijd om weer wat rommel in te slaan. Ik heb zo’n mooie logica rolleyes Goed, ik ging dus naar Hema voor make-up sponsjes. Die kocht ik ook, maar daarnaast kocht ik nog heel wat andere leuke hebbedingetjes. Kijk mee naar wat ik allemaal heb ingeslagen.


Oorbelletjes! Ik heb in totaal 7 gaatjes in mijn oren: 3 ‘normale’ aan beide kanten, en in mijn rechteroor heb ik een helix piercing. Ik vind het leuk om matchende oorbellen op een rijtje te dragen, en daarom koop ik ook vaak zulke setjes. Al raak ik zulke kleine oorbelletjes ook snel kwijt – ik had dus weer nieuwe nodig! Dit setje heeft pareltjes in allerlei tinten en dat vind ik leuk. Voor maar €3,50!


Jup. Ik had sokken nodig. Aangezien iedereen in ons huis zwarte sokken draagt (en deze dus heel snel kwijt raken omdat ze bij iemand anders in de kast belanden!) koop ik altijd express lekker foute, opvallende sokken. Zo weet ik tenminste zeker welke van mij zijn, haha. Dit pakketje bevat drie paar en kostte €3,95.


Vroeger droeg ik altijd grote ringen in mijn oren, de laatste tijd vooral kleine knopjes. Maar eigenlijk miste ik het dragen van grote oorbellen wel. Dus kocht ik deze gouden ringen. Ze zijn niet súper groot, maar wel opvallend genoeg. Ze waren €2,95.


Het enige product wat ik écht nodig had waren deze make-up sponsjes. Ik wilde ze gebruiken voor onder andere gradient nail arts, en dat heb ik inmiddels ook gedaan! (zie hier mijn splatter gradient nails) Werkt prima moet ik zeggen! Een pakje sponsjes kost bij Hema €1,60.


Toen ik deze fluoriserend roze etui zag, besloot ik ter plekke dat het toch maar beter is om mijn pennen niet los in mijn tas te laten slingeren. Dus wilde ik ‘m hebben. Hij is zo fel dat hij bijna licht geeft, haha. In ieder geval raak ik zoiets niet snel kwijt (hoop ik). Hij kostte €2,95.


Heb je een etui, moet je er natuurlijk ook iets in stoppen. Daarom vond ik dat ik nieuwe pennen nodig had. Dit vrolijke setje kostte €2,50.


Dit armbandje vond ik zo schattig! Ik draag de laatste tijd vaak (rosé)gouden sieraden om mijn armen en deze vond ik er leuk bij passen. Hij matcht in elk geval goed bij mijn horloge! Deze was €3,95.


Als laatste, met de zomer in mijn bol, kocht ik deze schattige bloemetjes voor in mijn oren. De middelste hebben bijna dezelfde kleur als het armbandje dat ik kocht, dus dat is leuk. Dit setje kostte 4,95.


Dat waren mijn aankoopjes weer. Ik moet zeggen dat ik me nog redelijk heb ingehouden – als het aan mij lag nam ik ook gelijk de hele washi-tape afdeling en een stapel notitieboekjes mee naar huis. Maar toen bedacht ik me dat ik mijn andere washi-tape nog niet eens gebruikt heb, en dat ik qua notities eigenlijk alles met mijn telefoon doe… tongue Het was in elk geval lang geleden dat ik naar de Hema ging en daardoor vergeet ik steeds wat voor leuke winkel het eigenlijk is!

Koop jij vaak iets bij Hema?

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *