Primark Shoplog

header
In dit artikel konden jullie al zien dat ik naar de Primark was geweest, waar ik een leuke Frozen Giftbox heb gekocht. Maar natuurlijk is dat niet het enige dat ik heb gekocht, want ik geef eerlijk toe: al ga ik naar de Primark voor maar één dingetje, ik kom altijd met een volle shoppingbag thuis. Het is maar goed dat alles er zo goedkoop is! Vandaag laat ik dan ook zien wat ik allemaal nog meer heb gekocht.Natuurlijk is het kopen van een topje met korte mouwen niet zo handig als je op zoek bent naar winterkleding. Maar hé, ik had een goed excuus want deze was in de sale en met de feestdagen in het vooruitzicht kan deze misschien nog wel van pas komen! Het was lastig vast te leggen, want het shirtje is super shiny, gemaakt van een soort metallic stof. Het oogt heel luxe, zeker voor Primark, en dat voor maar €5!


Tegelijkertijd is het ook weer de tijd van de foute, maar oh-zo-comfortabele truien. Hoewel dit eigenlijk niet helemaal in mijn kledingstijl past en ik niet weet of ik deze buitenshuis ga dragen, werd ik verliefd op deze schattige vosjes en voor ik het wist lag ‘ie in mijn winkelmandje. En lekker warm is ‘ie zeker dus dat gaat wel van pas komen de komende tijd (ik vries dood op het moment!). Deze kostte €17.


Ik had een periode dat ik bijna nooit broeken droeg, en al helemaal geen spijkerbroeken. Je kon me uittekenen in rokjes, jurkjes, leggings enzovoort. Laatst kocht ik een spijkerbroek en telkens als ik ‘m droeg kreeg ik verbaasde reacties (“Huh, Mandy heeft een spijkerbroek aan!” werd letterlijk gezegd, haha). In elk geval; ik ben meer en meer broeken gaan kopen en zeker nu het zo koud is ben ik om. Tijd om mijn collectie aan te vullen. Deze vond ik mooi, zit goddelijk (beter dan mijn G-Star broek!) en was maar €13.


Ik heb al best veel jasjes, maar jasjes kun je nooit genoeg hebben en eentje met opvallende print had ik (denk ik, ik moet mijn kast nog opruimen) nog niet. Het printje is helemaal Mandy en de gekleurde details vind ik erg leuk. Deze was voor Primark-begrippen niet goedkoop, maar is de €23 wat mij betreft zeker waard!


Kettinkjes met metalen staafjes zijn helemaal in. Ik had er al eentje in het rosé-goud en die draag ik ontzettend veel. Deze is een tikkeltje groter en daardoor net wat opvallender, bijna een statement ketting, en dat vond ik erg leuk. Hiervan weet ik niet meer helemaal zeker hoe duur ‘ie was, maar volgens mij was het rond de €4.


Als laatste kocht ik dit Frozen cadeaudoosje. Misschien wat raar om zo’n cadeautje voor jezelf te kopen, maar als Frozen-fan kon ik het niet laten. De oplettende lezer heeft het artikel misschien al voorbij zien komen, maar mocht je benieuwd zijn wat voor leuks er in dit doosje zit dan lees je hier meer over de Frozen Giftbox. Hij kost overigens €9.

Dat waren mijn aankopen weer. Voorlopig dan, want sinds Primark in Eindhoven zit kom ik er echt veel te vaak en ik merk dat nu ongeveer mijn halve garderobe uit Primark spullen bestaat. Oeps!

Ben jij onlangs nog bij Primark geweest?

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *