Washi tape (van Ebay)


Washi tape is natuurlijk al heel lang een trend. Toch kocht ik het nooit, want waar in godsnaam zou ik het voor moeten gebruiken? Maar hoe meer leuke DIY projecten ik tegenkwam en hoe meer ik zelf creatief bezig ging, hoe meer ik besefte dat washi tape toch wel een essential is. Hoewel zulke tape tegenwoordig zo’n beetje overal te krijgen is, moest ik natuurlijk weer moeilijk doen en bestelde ik het via Ebay. Ik bestelde vijf verschillende rolletjes!


Schattige bloemetjes, voor $1.59 hier verkrijgbaar.


Lekker knalroze met witte sterretjes. Ook deze kost $1.59 en is hier te koop.


Romantische wit met roze bloemetjes. De prijs is $0.99 en je vindt deze tape hier.


Zwart-witte streepjes, helemaal de trend van nu. Ook deze was $1.59 en is hier verkrijgbaar.


Dit vind ik misschien wel de allerleukste – visjes! Voor maar $0.99 is deze hier verkrijgbaar.


De prijzen zijn allemaal in dollars en inclusief verzendkosten. De prijzen zijn volgens mij ietsje hoger dan bij bijvoorbeeld Hema, maar je hebt op Ebay wel héél veel keuze. Ze hebben zelfs washi tape met Disneyfiguren (zoals Frozen!) erop – al kosten deze wel ongeveer 6 dollar per rolletje. Dat vond ik iets te ver gaan haha, maar de tapejes die ik nu heb vind ik ook erg leuk!

Het is een beetje afhankelijk van hoe vaak ik ze ga gebruiken, maar ik heb op Ebay nog zoveel leuke varianten gezien dat ik misschien wel nóg een bestelling ga plaatsen. Tja, ik blijf nu eenmaal Ebay-verslaafd wink Ik heb al wat leuke DIY projectjes in gedachten dus je zult deze washi tapes binnenkort nog wel op mijn blog zien verschijnen!

Heb jij ook washi tape in huis?

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *