Gadgets en technologie, Winacties

Doe jij al mee met de #smartcontest?


Ben jij zo iemand die haar instagram account volspamt met selfies, outfitfoto’s en de lekkerste gerechten? Kortom; maak jij overal foto’s van? Dan heb ik goed nieuws, want Smartphonehoesjes heeft de #smartcontest in het leven geroepen. Maak jij de leukste of creatiefste foto (met je telefoonhoesje in beeld), dan win jij een geheel verzorgde shoptrip naar Parijs! Wie wil dat nou niet?

Zelf ben ik zo iemand die een enorme voorraad aan telefoonhoesjes heeft, en ik vind het leuk om daarmee af te wisselen. Maar het is nog leuker als het bij je outfit matcht! Nu ben ik ervan overtuigd dat jullie stuk voor stuk een gevoel voor stijl hebben. Laat jouw stijlgevoel zien en doe ook mee aan de Smartcontest!

De bedoeling is dat je een foto maakt waarop je laat zien dat je telefoonhoesje bij je outfit matcht. Dit mag een selfie zijn, maar als je je gezicht niet in beeld wilt hebben hoeft dat niet. Je kunt ook een foto maken van alleen je outfit, of wat kleding en accessoires bij elkaar leggen voor een stylish foto. Laat je creativiteit de vrije loop: als je telefoonhoesje maar in beeld is.

Je kunt op twee manieren meedoen:

FOTO VIA FACEBOOK
1. Like onze Facebook pagina
2. Plaats je foto onder het actiebericht!

FOTO VIA INSTAGRAM:
1. Follow ons account: Smartphonehoesjesnl
2. Post een foto op je tijdlijn
3. Zet #SmartContest in de omschrijving
4. Tag ons in je bericht met @smartphonehoesjesnl

De winnaar wint een volledig verzorgde shoptrip naar Parijs voor twee personen. En als ik zeg volledig verzorgd, bedoel ik ook dat alles inclusief is: de treinreis, de hotelovernachting, gratis OV en veel kortingen in winkels, restaurants en attracties.

Zelf heb ik natuurlijk ook meegedaan, via mijn favoriete medium Instagram.
Mijn inzending zie je bovenaan dit artikel!

Meer informatie vind je op de actiepagina van de Smartcontest.
Ga jij ook meedoen met deze toffe wedstrijd?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply