Winacties

WINACTIE – Back to school pakketje

Winactie01
Zelf kan ik nog twee weekjes genieten, maar voor de meesten van ons zit de zomervakantie er helaas alweer op. Wat gaat de tijd toch snel als je plezier hebt! Omdat ik niet wil dat iedereen met tegenzin het nieuwe schooljaar in gaat, heb ik een leuke winactie bedacht. Met deze spulletjes maak jij je schooljaar nét wat draaglijker!

Winactie02Winactie03

Wat kun je winnen?

Eén van jullie maakt kans op een knuffelig pakketje met panda goodies!
Dit pakketje bestaat uit het volgende:
– een etui
– een setje to do lists
– een setje sticky notes
– een schattige sleutelhanger

Hoe maak je kans?

Je maakt kans door simpelweg dit formuliertje in te vullen. Enkel het volgen van mijn blog via Bloglovin is verplicht, de rest is optioneel voor extra winkansen!
a Rafflecopter giveaway

(Bij enkele punten zul je gevraagd wordt om een screenshot mee te sturen. Dit doe je door op de PrintScreen toets te drukken (of op een MAC cmd+shift+3) en de afbeelding te uploaden op bijvoorbeeld Tinypic. De link die je dan krijgt plak je simpelweg in dit formulier.)

De winactie loopt t/m woensdag 2 september en met de winnaar wordt via e-mail contact opgenomen. Vergeet dus niet een geldig e-mailadres in te vullen!

Succes iedereen bigsmile

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Stephanie 2 september 2015 at 08:56

  Je zegt dat actie tot en met woensdag 2 september loopt, maar vandaag is het woensdag en de contest is gesloten. Erg jammer en misleidend, ik had graag kans gemaakt op deze super toffe panda spullen!

  • Reply Mandy 2 september 2015 at 14:48

   Hoi Stephanie,
   Dat was niet de bedoeling! Er is iets fout gegaan bij de instellingen van dit formuliertje. Heel erg vervelend, maar ik kan het nu niet meer terugdraaien. Mijn excuses! :( Binnenkort komen er nog twee winacties online die je hopelijk ook leuk vindt.

 • Reply Laura Vercruysse 28 augustus 2015 at 15:35

  Omg wat schattig!! Ik zou echt blij zijn mocht ik winnen ?? ik heb meegedaan en ik denk dat ik alles gedaan heb ik hoop dat het gelukt is, ook veel succes aan de anderen! ❤️

 • Reply Mees 28 augustus 2015 at 10:10

  Super leuk! Helaas lukt het me niet op mee te doen.. Ik snap er helemaal niks van :) uiteindelijk gelukt de link te kopiëren maar nu staan de oude verkeerde er nog in en die krijg ik er niet uit.. Dus volgende keer beter, dit vind ik iets te veel gedoe :)

 • Reply Sofie 27 augustus 2015 at 10:36

  Superschattig pakketje ! :)

 • Reply Dinja 27 augustus 2015 at 09:39

  Oeeh wat een schattig pakketje zeg, ik doe graag mee!

 • Leave a Reply