Winactie: €40 euro shoptegoed bij Hoesjes-Outlet!

WinTelefoonhoesjes
Niet alleen jijzelf, maar ook je telefoon heeft weleens een nieuwe outfit nodig. Zelf ben ik een fanatiek verzamelaar van telefoonhoesjes, maar nog leuker vind ik het om mijn lezers te verwennen. Daarom heb ik een superleuke winactie, waarbij je kans maakt om je mobiel in een geheel nieuw jasje (of meerdere jasjes) te steken!

Wat kun je winnen?

WinTelefoonhoesjes2
Ik mag één van jullie blij maken met maar liefst €40 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl. Voor dat bedrag kun je niet één, maar zelfs meerdere leuke telefoonhoesjes uitkiezen. Er zijn hoesjes te vinden voor iPhone 5 / 5s, iPhone 5c, iPhone 6 (plus), Samsung Galaxy s4,  Samsung Galaxy s5 en Samsung Galaxy s6.

Je kunt kiezen uit onder andere flipcovers, hardcases en portemonnees met de leukste printjes. Om je alvast wat inspiratie te geven heb ik een aantal leuke op een rijtje gezet, maar je kunt natuurlijk zelf ook alvast rondkijken op de website van Hoesjes-Outlet.nl

Wat moet je doen?

♥ Volg Bellamandy via Bloglovin en like dit bericht
♥ Laat in de reacties weten dat je meedoet

VOOR EXTRA WINKANS:
♥ Volg Bellamandy via Instagram
♥ Volg Bellamandy via Twitter en tweet dit bericht: “Ik maak via @bellamandyNL kans op €40 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet! Doe jij ook al mee?  #winactie #win”

Vergeet niet in je reactie een geldig e-mailadres in te vullen en aan te gevel welke stappen je hebt gedaan.


De winactie loopt tot en met zondag 20 september. Met de winnaar wordt via e-mail contact opgenomen.

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *