Catrice Denim Divine bronzer in Hot TANts


Eigenlijk had ik een no-buy op make-up. Maar de bronzer uit de nieuwe limited edition van Catrice vond ik er zó mooi uitzien, en als extra excuus had ik dat een bronzer straks in het zonnige Curacao weleens van pas zou kunnen komen. Hop, in het winkelmandje dus!


De Denim Divine collectie ligt sinds een paar dagen in de winkels. Deze collectie bevat één bronzer, genaamd CO1 Hot TANts. De verpakking is simpel, maar heeft roségouden details (wauw!) en de bronzer heeft een leuk patroontje.


Voor de geïnteresseerden: het ingrediëntenlijstje.De reden waarom deze bronzer mij zo aansprak is dat de kleur best ‘koel’ oogt. Als in: niet te donker en niet te oranje. Dat leek me perfect voor een subtiele, natuurlijke look. Verder dacht ik dat het product matte zou zijn, maar op de close-up zie je een subtiele shimmer. Mooi hoor!

De swatches


Deze swatch maakte ik met één veegje. Een zeer goede pigmentatie dus! De structuur van het product is ook ontzettend fijn, het is lekker zacht (maar niet kruimelig!) en glijd met gemak over je huid.

Wel leek de kleur me in eerste instantie vrij licht voor een bronzer. De swatch maakte ik op de binnenkant van mijn arm, maar mijn gezicht is natuurlijk een paar tinten donkerder. Ik was bang dat de kleur een beetje zou ‘wegvallen’, maar gelukkig was dat niet het geval! Zie de volgende foto’s.


Dit is mijn gezicht zonder bronzer.


Mijn gezicht met de Catrice Hot TANts bronzer. Hoewel ik bang was dat de kleur te licht zou zijn, is dat gelukkig helemaal niet het geval. Eigenlijk perfect juist. Ik heb ‘m voor de foto’s wat dikker aangebracht, maar je kunt er ook een subtieler effect mee creëren. Ik vind de kleur mooi, niet te oranje en helemaal goed voor een natuurlijke, sunkissed look.


Ik vind het altijd leuk om mooie pareltjes te ontdekken bij budgetmerken, en ik ben dan ook helemaal blij met deze bronzer. Deze gaat zeker in mijn make-up tasje mee naar Curacao!

De Catrice Denim Divine collectie is momenteel verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.
De Hot TANts bronzer kost €4,99.

Heb jij al iets van de Denim Divine limited edition aangeschaft?

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *