Beauty

Catrice Wishlist


Zoals jullie vast wel weten heeft Catrice laatst haar assortiment veranderd. Ook komt er binnenkort een nieuwe Limited Editon aan, genaamd Candy Shock, waar ik heel erg enthausiast over ben. Hier zie je mijn wishlist van zowel het gewone assortiment als van de Candy Shock collectie die in april in de winkels ligt.

Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd vrij weinig van Catrice heb gekocht, puur omdat ik al zoveel make-up heb dat ik meer op zoek ben naar wat meer bijzondere producten. Maar van de producten uit deze wishlist gaat mijn hartje toch wat sneller kloppen! Het is misschien een beetje verwarrend dat mijn wishlist zowel producten uit de LE bevat als producten uit het normale assortiment, maar ik heb geprobeerd dit steeds zo duidelijk mogelijk te vermelden.

We beginnen linksboven met de nagellakjes. Die met de zwarte dop zijn nieuwe lakjes uit het vaste assortiment. Dit zijn de kleuren 36 mint me up en 01 Fuchsiarama. Daarnaast staan twee lakjes uit de Limited Edition die dus in april zal verschijnen. Deze LE zal vier nagellakjes bevatten, de kleuren 01 i scream ice cream en 02 play it blue zijn mijn favorieten.

Dan zie je twee lipsticks. Die met de zilveren huls is wederom uit de nieuwe LE, dit is de kleur Sugar Shock. De lipstick ziet er heel apart uit en ik ben erg benieuwd. De rechtse is weer uit de ‘gewone’ collectie en dit is de kleur 250 matt about pink

Linksonder zie je een prachtige baked blush. Deze komt uook uit de Candy Shock collectie en heet Sugar Shock. Aan de naam te zien bijpassend bij de lipstick dus.

Dan twee baked oogschaduws. Ik blijf gewoon gek op baked producten, de patroontjes erin zijn zo mooi! De roze is uit de aanstaande LE en heet 01 i scream ice cream de andere is uit het standaard assortiment en heet 100 glamourose.

Als laatste de Ultra Slim Eyeliner Pen. Puur omdat ik gek ben op eyeliner pennen, en ik deze vernieuwde versie graag eens wil proberen!

Het vernieuwde assortiment ligt al een tijdje in de winkels, de Candy Shock collectie is dus vanaf april te koop. Misschien een tip voor als je zelf nog wat wil inslaan, de nagellakjes van Catrice zijn deze week bij Kruidvat in de aanbieding!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Stefanie 29 maart 2013 at 18:18

  de blush staat ook op mijn wishlist ;) ziet er zo mooi uit :)

 • Reply Kim 18 maart 2013 at 15:47

  Mint me up is erg mooi, heb er net een artikel over gemaakt. De LE vind ik ook echt super! Mooie producten staan op je lijstje :)

 • Reply Purpurapapilio Nails 18 maart 2013 at 03:29

  Leuke lakjes!

 • Reply Bianca 17 maart 2013 at 21:31

  Mooie wishlist! De licht roze en licht blauwe zou ik ook wel willen toevoegen aan mijn stash en de blush ook wel!

 • Reply areyoulookingclosely 17 maart 2013 at 20:55

  Mooie wishlist!!

 • Reply Jill 17 maart 2013 at 18:04

  Leuke wishlist! Ik vind de nagellakjes allemaal heel mooi!

 • Reply always stay lovely 17 maart 2013 at 00:32

  Wauw jou site ziet er echt leuk uit ! Super
  x

 • Reply Estrella 16 maart 2013 at 12:56

  Leuke wishlist, ik ben vooral benieuwd naar die lipstick uit de nieuwe LE.

 • Reply Mariska 16 maart 2013 at 12:51

  De lakjes zijn heel leuk! :)

 • Reply Sofie 16 maart 2013 at 08:07

  Mooie wishlist! De lakjes zijn tof :)

 • Leave a Reply