Lipsmackers overzicht


Lipsmackers, iedereen kent ze wel. De kleurrijke lipglossjes uit Amerika zijn er inmiddels in meer dan 300 smaken. Dat is natuurlijk ontzettend veel! In Nederland zijn ze wat moeilijker te verkrijgen, maar het leek me leuk om een overzichtje (zeg maar gerust een flink overzicht) te maken met de leukste en lekkerste smaken. Bereid je voor op veel kijkplezier!

Fruit


Allereerst de ‘standaard’ smaken waar het ooit allemaal mee begon. Deze zijn er in ontzettend veel varianten. Behalve de smaken die je op de foto ziet, zijn er bijvoorbeeld ook nog de smaken kiwi, papaya of kersen.

Frisdrank


Deze kom je relatief veel tegen in Nederland. Ik heb ze bijvoorbeeld weleens bij Claires zien liggen, maar ook gewoon bij Kruidvat en zelfs de Action heeft ze een tijdje gehad. Ook deze zijn er in ontelbaar veel varianten.

Cupcakes


Gek op zoetigheid? Dan zijn de Lipsmackers met cupcake smaak ideaal. ‘Salted caramel’ en ‘red velvet’ lijken me heerlijk! Al heb ik geen idee wat ik me moet voorstellen bij ‘Birthday cake’. Zou het een soort slagroom smaak hebben?

Snoepjes


Van cupcakes stappen we over naar iets wat misschien wel nog ongezonder is; snoepjes! Al kan het op je lippen natuurlijk niet heel veel kwaad. Er zijn maar liefst negen varianten van de Skittles smaak. En het feit dat ze een M&M variant hebben heeft me verrast. Nu nog wachten tot ze komen met Maltesers smaak, want dat is absoluut mijn lievelingssnoep.

Paul Frank


Ken je Paul Frank nog, het merk met het schattige aapje? Bij mij op de middelbare school liep iedereen met t-shirts en tassen van dit merk rond. Maar ze zijn er dus ook in lipbalsem variant! Deze heb ik volgens mij zelfs weleens gewoon bij Kruidvat zien liggen. Niet alleen zijn de verpakkingen cute, ook de smaken zijn wat aparter. Denk bijvoorbeeld aan ‘Ice Cream Cake’ of ‘Chocolade fudge’. Hmm!

Glitters


Liever wat subtiele glitters op je lippen? Ook dat is mogelijk, want rond de feestdagen kwam Lipsmackers met deze glitterige Holiday collectie. De smaak ‘White Chocolate’ lijkt me heerlijk en naar ‘Snowball Cookie’ ben ik ook heel benieuwd. Verder vind ik deze verpakkingen helemaal leuk!

Disney Prinsessen


De collecties waar ik het meest blij van word zijn de collecties met Disney prinsessen! Deze zijn er in meerdere varianten, kijk maar eens goed naar de foto’s. Hier zie je bijvoorbeeld Lipsmackers waar de prinsessen samen met de prinsen op staan, maar ook waar ze alleen op staan. Dit zijn dus verschillende lijnen. Als grote Disney fan vind ik ze allemaal geweldig, maar mijn favoriet is de Lipsmacker met Rapunzel. Nu maar hopen dat ze ook ooit met een Frozen collectie komen, want dat is mijn favoriete Disneyfilm!

Disney Cartoons


Naast de mooie prinsesjes, zijn er ook Lipsmackers met de ‘klassieke’ Disneyfiguren erop. Ook erg leuk!

Valentijn


Rond feestdagen (kerst, valentijn of pasen) komt Lipsmackers vaak met een limited edition lijn. Deze schattige balsems werden dit jaar met valentijn verkocht. Ze zien er ontzettend leuk uit, en maken je lippen uiteraard kiss proof!

Zelf heb ik momenteel maar één Lipsmacker in mijn bezit. Shame on me! Want ik geef eerlijk toe: ze zijn ontzettend leuk, maar bij echt droge / schrale lippen hebben deze balsems niet heel erg veel nut. Toch zou ik mijn collectie wel willen uitbreiden, al is het maar voor de heb. Want de plaatjes hierboven laten al veel zien, maar er zijn nog véél meer varianten verkrijgbaar. Ik word er in elk geval enorm hebberig van.

Heb jij al (veel) Lipsmackers in je bezit?

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *