Mijn complete Essie verzameling


Met plusminus 150 nagellakjes in mijn stash moet ik wel toegeven dat ik een héél klein beetje nagellak-verslaafd ben. Hoewel ik meestal voor de budget nagellak ga (dat moet ook wel als je zo’n beetje elke mogelijke kleur wilt hebben) is er één wat duurder merk dat er voor mij uitspringt. Dat is Essie! De lakjes zijn kwalitatief erg goed en ze hebben prachtige kleuren in het assortiment. Ik heb inmiddels 13 stuks verzameld en ik laat ze graag allemaal aan jullie zien.Hoewel je mij het vaakst ziet rondlopen met felgekleurde nagels, heb ik van Essie vooral lichtere kleuren. Dit komt omdat ik van Essie ooit de complete Cashmere Matte ontving om te reviewen op mijn blog. Op deze manier werden de lieve pastelkleurtjes de meerderheid van mijn verzameling.


Dit is de Cashmere Matte collectie waar ik het over had. Het zijn zachte kleuren, sommige met een glittertje, die matte opdrogen. In dit artikel vind je een uitgebreide review en alle swatches.

De kleuren van links naar rechts:
♥ 352 Wrap me up
♥ 354 All eyes on nudes
♥ 356 Coat couture
♥ 353 Just stitched
♥ 355 Cozy in cashmere


Van rood tot nude, ik vind het allemaal prachtig!
Klik op de namen voor de review en swatches.

De kleuren van links naar rechts:
231A Skirting the issue
363 Flowerista
♥ Pink Diamond
358 Perenial Chiq


Mijn grijze en blauwe Essie lakjes. Dit is misschien wel mijn favoriete rijtje!

De kleuren van links naar rechts:
291 On a silver platter
361 Garden Variety
♥ 360 Blossom Dandy
252 Maximillian Strasse Her


Het zijn er aardig wat, en Essie is een vrij duur merk (ongeveer 10 euro per flesje!) Maar ik heb voor bijna geen enkel flesje de volle mep betaald. Een aantal heb ik gekregen, de rest heb ik telkens gekocht met fikse korting. Bij drogisterijen worden de limited editions van Essie na een bepaalde tijd voor de helft van de prijs verkocht, om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Ook bij outlets zoals Big Bazar vind je vaak Essie nagellak voor hele lage prijzen. Zo kun je dus toch genieten van deze fantastische nagellak zonder dat je al te veel geld kwijt bent.

Mijn favoriete kleuren uit mijn verzameling? Moeilijk! Ik vind ze stuk voor stuk prachtig, maar als ik dan toch wat favorieten moet noemen zijn dat Coat couture, On a silver platter en Garden Variety. Verder ben ik absoluut van plan om mijn verzameling nog verder uit te breiden!

Ben jij ook zo gek op de nagellak van Essie?

21 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *