Beauty

Nail art overzicht #2


Twee weken geleden plaatste ik een artikel met alle nail arts die ik de laatste tijd gemaakt had voor mijn nieuwe Instagram account. Met een overvloed aan inspiratie ben ik weer druk aan de slag gegaan voor nieuwe creaties. Daarom is het tijd voor een update van mijn mini-kunstwerkjes!

Een paar jaar geleden maakte ik vaak panterprint nagels met stempels van Konad. Maar uit de losse pols had ik nog nooit eerder gedaan! Ik was dan ook aardig trots op dit resultaat. Voor de oranje vlekjes gebruikte ik een dottingtool en een voor de zwarte lijntjes een klein kwastje. Panterprint wil ik zeker vaker gaan maken, met andere kleurcombinaties.


In mijn vorige artikel over nail art liet ik al een creatie zien die ik met behulp van stickers had gemaakt. Ook deze veertjes zijn gewoon stickers. Helaas is de sticker op mijn middelvinger-nagel een beetje verpest (hij liet los toen ik een topcoat aanbracht, haha) maar verder ben ik zeer tevreden over het resultaat! Een meisje achter de kassa gaf me er zelfs een complimentje over bigsmile De prachtige zilveren glitternagellak is trouwens van het merk  Morgan Taylor – echt geweldig mooie nagellak!

Mijn poging om ‘ikai’ nagels te maken (Google dat maar eens!). Het resultaat lijkt niet helemaal op wat ik voor ogen had, maar ik ben zeker niet ontevreden. Het is lekker artistiek!

Driehoekjes! Een kwestie van nagels lakken, een driehoekje afbakenen met (nagel)tape en de tweede kleur aanbrengen. De glitterlak (‘On a silver splatter’ van Essie) was niet zo dekkend als ik me herinnerde dus ik moest zeker vier laagjes aanbrengen, haha. Omdat de randjes niet helemaal strak waren (dat krijg je met een bobbelig glitterlakje) besloot ik met een andere kleur een omlijning te maken. De kleurcombinatie vind ik leuk geworden!

Haha, ik had duidelijk zin in frietjes. Qua afwerking niet de beste nail art ooit, maar zulke priegelwerkjes zijn denk ik een kwestie van veel oefenen (en eindelijk eens fatsoenlijke nagelkwastjes aanschaffen). Wel vind dat ik bonuspunten verdien voor originaliteit wink


Mijn meest recente creatieve uitspatting zijn deze bloemetjes, die ik vandaag maakte. Op de een of andere manier geeft de kleurcombinatie mijn nagels een vintage uitstraling. I like it! Sowieso vind ik zulke bloemetjes erg leuk om te doen. De mooie glitterlak die ik als basis gebruikte is trouwens van O.P.I, uit de Nicole collectie.


Je kunt mijn nail arts volgen via Instagram: @bellamandy.nails

Welke nail art vind jij het leukst?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Petra 11 oktober 2015 at 10:41

  ohhhh, de grijs / gele nail art met de stickers vind ik oonwijs leuk om te zien…erg mooi!

 • Reply Tess | Contoury 11 oktober 2015 at 00:40

  Wauw allemaal zo tof!! Vooral nummer 1 en de laatste :-).

 • Reply Lizzy 10 oktober 2015 at 18:27

  Wat kun je dit goed zeg! De eerste nail art en degene met de Mac friet vind ik het tofste! :) Ik ben jaloers op je nail art skills!

 • Reply Nicole 10 oktober 2015 at 10:53

  Wat een prachtige nail arts. De laatste is mijn favoriet!

 • Leave a Reply