Outfit en Face of the day

headernew
Dit keer niet alleen een Outfit of the day, maar ook een Face of the day. Omdat ik van beide niet heel veel foto’s had, besloot ik het samen te pakken in één artikel. Anyways, dit was mijn party-outfit van afgelopen weekend, het was tijd om mijn nieuwe jurkje te dragen!


Lekker comfortabel poseren op de rand van mijn bed…


Ik ben niet heel tevreden met de foto’s, maar ik had haast, haha.
Afgelopen weekend droeg ik een nieuw jurkje van H&M, die jullie misschien al voorbij hebben zien komen in mijn shoplog. Omdat het zacht gezegd wat frisjes was, droeg ik er een witte blazer bij. Deze blazer kocht ik op Ebay. Om het geheel wat minder chic en meer party proof te maken, droeg ik er (oncomfortabele) rode pumps bij.


Zoals altijd heb ik in het weekend meer tijd voor mijn make-up, en afgelopen weekend besloot ik me wat op te doffen en mijn rode lipstick (oké, stiekem was het een lipstain) weer eens tevoorschijn te halen. Dit matchte lekker bij mijn schoenen. Mijn ogen hield ik neutraal en behalve de standaard dingen op mijn gezicht (BB-cream en poeder), gebruikte ik nog een klein beetje bronzer op mijn wangen.

Mijn haar wilde niet zitten, dus krulde ik het vanaf de voorkant een beetje naar achteren, iets wat ik de laatste tijd regelmatig doe. Zo zit het niet in je gezicht en het staat wel leuk, al is het op dit moment wel jammer dat je de uitgroei wat beter ziet, haha. Dit doe ik met een stijltang inplaats van een krultang, want dat vind ik wat sneller werken. Als jullie eventueel een Daily Hair Routine willen zien, laat het weten!

Wat vinden jullie van mijn outfit?

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *