Beauty

Upcoming: Luxury Lacquers


Normaal gesproken schrijf ik niet snel over nieuwe limited editions. Andere blogs staan er al vol mee en vaak vind ik het ook niet boeiend genoeg om een artikel over te maken. Maar Catrice komt binnenkort met een limited edition waar ik wel érg enthousiast over was. Ik kon het niet laten om mijn enthousiasme met jullie te delen!

Halverwege maart is het zo ver, dan ligt deze fantastische limited edition, genaamd Luxury Lacquers, in de winkels. In deze collectie zul je geen alledaagse creamy kleurtjes vinden, maar staan bijzondere effecten centraal. Of hoe Catrice het zelf mooi verwoordt: “Een gelimiteerde collectie met oneindig veel effecten.”

De collectie bevat in totaal 24 nagellakken en kan worden opgedeeld in vier verschillende categorieën met elk hun eigen effect.

MILLION BRILLIANCE


De lakjes in de ‘Million Brilliance’ categorie bevatten, zoals de naam al verklapt: Glitters, glitters, en nog eens glitters! Zover ik op de foto’s kan zien zien het wat grovere glitters die volgens Catrice een multidimensionaal effect geven. Er staat niet bij dat het een topcoat is, waaruit ik dus kan conlcluderen dat deze lakjes volledig dekkend zijn! Ik ben héél benieuwd of dat echt zo is, want dat zou natuurlijk geweldig zijn! Deze glitterende lakjes komen in maar liefst 8 kleuren:

C01 BRIGHTsmaid
C02 Glitz Carlton
C03 Glitterama
C04 The Big Bling Theory
C05 Walk Of Glitters
C06 Glitters Are A Girl´s Best Friend
C07 Sweet Glitzteen
C08 Glitter Me If You Can

SAND’SATION


Jaaa, liquid sand lakjes! Dit zijn lakjes die een beetje ‘ribbelig’ opdrogen, zodat het lijkt alsof je een soort zand op je nagels hebt. Steeds meer budget merken brengen deze lakjes op de markt en dat is natuurlijk alleen maar leuk. Catrice brengt ook deze nagellakken in 8 kleuren op de markt, en dat zijn dezelfde kleuren als de glitterlakjes die ik zojuist heb besproken. Wel zijn de namen anders en die luiden als volgt:

C01 100 perSAND Real
C02 Maliblue
C03 Sandhopper
C04 PLUMbeach
C05 Strawberry BAYquiri
C06 It´s a PINKini World
C07 TropiCoral
C08 Waikiki Peach

HOLOMANIA


Over deze lakjes ben ik nu al het meest enthousiast, want ik ben werkelijk gek op holografische lakken! Holografische lakken waren een aantal jaar geleden, toen het net nieuw was, lastig verkrijgbaar maar inmiddels hebben heel veel merken zulke lakjes in het assortiment. En hoewel ik inmiddels al een aardige collectie holo-lakjes heb opgebouwd kan ik niet wachten om deze ook te proberen! Ze komen in de volgende 4 kleuren:

C01 Holo Manolo
C02 ApHolo 7
C03 Holo In One
C04 Plum Me Up Scotty

CHAMELEON


Catrice noemt deze lakken ‘colour change’, maar na wat research denk ik dat dit ‘gewoon’ duo-chrome lakjes zijn. Dat wil uiteraard niet zeggen dat ze saai zullen zijn, want ik vind ook deze nagellakken er prachtig uitzien. Ja, ook deze lakjes zou ik graag eens in het echt willen bekijken!
Ook deze komen in 4 kleuren:

C05 Chromeo & Julia
C06 Chromit & Miss Pinky
C07 Salmon Salmon But Different
C08 C(h)ome, Leon!

Mijn conclusie na het zien van de persfoto’s? Ik wil ze allemaal! Oké, voor een arme student als ik is dat misschien iets te hoog gegrepen, maar ik wil in ieder geval val elke lijn minimaal één lakje proberen. Een paar jaar geleden had Catrice ook een limited edition met alleen maar nagellakjes, en door de bijzondere exemplaren was die me erg goed bevallen. Ik heb dan ook hoge verwachtingen en ik kan niet wachten tot ze in de winkels liggen!

De Luxury Lacquers collectie zal in Nederland vanaf half maart verkrijgbaar zijn bij Kruidvat en Trekpleister. De adviesprijs voor de lakjes is €3,59.

Welke nagellak uit deze collectie vinden jullie het mooist?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Linda 18 februari 2014 at 23:28

  Ik vind de hele collectie eigenlijk wel verrassend! Mooie frisse en vrolijke kleuren :)

 • Reply Chloesterk 17 februari 2014 at 01:13

  Tjee wat een gave collectie!

 • Reply Bertine 16 februari 2014 at 21:02

  ik vind ze zoo mooi, wil ze allemaal!b

 • Reply Melissa 16 februari 2014 at 15:37

  Wat een prachtige collectie, ik zou ze allemaal wel willen hebben!
  x

 • Reply jamie 15 februari 2014 at 10:44

  Wat een mega gave collectie, ik ga denk ik toch wel een paar ‘sand’ lakjes scoren!

  Liefs,
  Jamie

 • Reply Han 14 februari 2014 at 19:09

  Sorry een foutje, moet natuurlijk lakjes zijn!

 • Reply Han 14 februari 2014 at 19:08

  Leuke lapjes zeg! Die moet je echt proberen natuurlijk!

 • Reply Ypie 14 februari 2014 at 19:05

  Wauw, ik wil ze echt allemaal! Catrice verrast me toch wel vaak weer!
  Liefs, Ypie

 • Reply Miss Sentinelli 14 februari 2014 at 13:01

  Echt super gaaf!! Ik ben zo benieuwd :)!

 • Reply Lilly 14 februari 2014 at 11:51

  Jaaaaa! Sand lakjes! <3

 • Leave a Reply