De best gelezen artikelen van 2015

Artikelen2015-2
Nog twee dagen en dan gaan we knallend het nieuwe jaar in! Ook in 2015 heb ik met veel plezier geblogd. Tijd voor een terugblik: wat waren de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar? Veel leesplezier!


Flamingo wallpaper
Ik heb het afgelopen jaar meerdere keren zelfgemaakte wallpapers gedeeld, maar dit specifieke artikel werd onverwachts immens populair. Hoewel in dit artikel zes wallpapers te vinden zijn, ging de hype vooral om het flamingo patroontje. Hij werd ineens overal gedeeld, en ik kwam hem op de gekste websites tegen (zonder bronvermelding, dat was dan weer minder…) In elk geval, ik ben er wel trots op dat mijn tekeningetjes zo gewaardeerd worden!

Artikelen2015PC Games van vroeger
Jeugdherinneringen ophalen is altijd leuk! En mocht je je vervelen deze kerstvakantie, dan kun je altijd één van deze 14 spelletjes gaan spelen!

Memory Lockets muntkettingen
Begin dit jaar schreef ik een artikel over de populaire memory lockets muntkettingen.


14x nét niet lelijke kersttruien
Een recent artikel over kersttruien. Kersttruien zijn vaak lelijk, maar ik zocht een aantal exemplaren uit waar je wél gewoon mee over straat kunt.


Wallpapers voor je mobiel
Fleur je mobiel op met één van deze leuke, schattige wallpapers. Deze zijn niet door mijzelf gemaakt, maar ik vond ze zo leuk dat ik ze wel moést delen!


Het perfecte, neppe social media leventje
Alles wat op social media gedeeld wordt is zo perfect en de meiden achter deze accounts lijken het ideale leventje te leiden. Ook ik maak me hieraan schuldig doordat ik eigenlijk alleen maar mooie, leuke, en goed uitziende dingen deel. Maar hoe realistisch is dat eigenlijk? Ik vond het tijd om bekende social media fenomenen eens te vergelijken met mijn échte leven.


Zilvergrijs haar
In mei dit jaar verfde ik mijn haar zilvergrijs. Een dure grap en grijs haar is zó veel werk dat ik mijn haar inmiddels weer in een andere kleur (rood!) heb. Maar als ik de foto’s in dit artikel zie krijg ik toch een beetje heimwee naar dit kapsel wink


Kiko Unlimited Stylo lipsticks
Vlak voor de zomer ging ik een weekendje naar Bologna en Milaan, waar ik voor het eerst bij Kiko shopte! De review van de lipsticks werd vaak bekeken en dat vind ik leuk, want ze zijn kwalitatief echt fantastisch!


13 internetbezigheden van vroeger
Blijkbaar houden jullie van nostalgie, want naast het artikel over computergames van vroeger deed ook dit artikel het erg goed. Ik wed dat jij vroeger ook op Habbo Hotel, Kindertent of Neopets zat!

Herfst- en winterschoenen
Hoewel het (gelukkig!) nog niet echt koud is buiten, vonden jullie het blijkbaar een goed idee om op zoek te gaan naar herfst- en winterschoenen. Dit artikel is vrij recent dus mocht je de perfecte schoenen nog niet gevonden hebben, neem gerust een kijkje!


Kende jij deze artikelen al?

Verder wil ik jullie alvast een heel gelukkig nieuwjaar wensen!

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *