Fashion

8x de leukste bikini’s onder de € 50,-

Wat een weertje hè, de laatste dagen? De zomer is begonnen, dus hoog tijd om je garderobe eens aan te vullen.

Met kleding kopen heb ik (helaas voor mijn bankrekening) geen moeite, maar het vinden van een goede bikini kan lastig zijn. Zo vind ik het zelf altijd heel vervelend wanneer je een bikini als set moet kopen. Want eerlijk: bijna niemand heeft aan de bovenkant dezelfde maat als aan de onderkant.

Gelukkig zijn er steeds meer winkels die een ‘mix & match’-systeem hanteren. Bijvoorbeeld de badmode van Hunkemöller. Hier vind je tientallen leuke setjes in alle soorten en maten. En het mooiste: er is sale! En omdat het moeilijk kiezen is, heb ik de leukste betaalbare setjes voor je bij elkaar gezocht.

Hunkemoller-bikinis1. Laten we beginnen met mijn favoriet: deze gehaakte zwarte bikini. Zo zie je maar dat zwart helemaal niet saai hoeft te zijn. Het topje vind je hier voor € 34,99 en het broekje kost zelfs maar € 10,-.

2. Streepjes zijn nog steeds helemaal hip. Deze vrolijke bikini doet me denken aan een zuurstok. Ontzettend schattig, en je scoort het topje voor € 24,99 en het broekje voor € 16,99.

3. In deze koraalkleurige bikini lijk je extra bruin. Het metalen detail en de bijzondere bandjes op het topje maken het plaatje compleet. Het topje kost € 23,09 en het broekje is voor € 12,59 verkrijgbaar.

4. Deze toffe bikini met polkadots geeft je een stijlvolle, retro look. En hoe cool is dat one shoulder topje? Die kost € 24,49, voor het bijbehorende broekje betaal je € 12,59

Hunkemoller-bikinis02
5. Liever een iets opvallendere print? Ga dan voor deze tropische variant in lieve pastelkleurtjes. Voor € 22,50 heb je het topje, en voor dit broekje betaal je slechts € 10,-.

6. Deze zuurstokroze bikini zal geweldig staan bij je opblaasflamingo. Helemaal Instagram-waardig! Het topje kost € 24,49 en het broekje is nu €11,19.

7. Met deze felgekleurde bikini zul je zeker opvallen. Pluspunt: zo’n kleurtje staat prachtig bij een zongebruinde huid. En hoe leuk zijn die kraaltjes op het topje (€19,59)? Voor het matchende broekje betaal je € 11,89.

8. Zwart staat sowieso iedereen, maar de gekleurde borduursels op deze bikini maken ‘m erg bijzonder! Het topje (€20,99) ziet er bovendien stevig uit, waardoor zelfs op de wildste glijbanen alles op z’n plek blijft zitten. Het bijbehorende broekje kost € 11,89.


Of je nu op vakantie gaat of lekker thuisblijft, ik weet bijna zeker dat je van deze bikini’s hebberig bent geworden! Welke is jouw favoriet?

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply